Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut, am si eu o problema cu forumul meu IPB: daca se inregistreaza cineva nu vede nici o categorie si nici un topic. doar eu vad.

De asemenea, as vrea sa schimb si numele la forum, care este Invision Power Board si as vrea sa-l schimb in gamecsby. Ajutati-ma va rog!

Posted

Salut!

Pai numele il schimbi din:

AdminCP > System > System Settings > General Configuration > Community name

sau mai poti modifica numele la forum si asa:

Admin CP > System > System Settings > Search Engine Optimization > Board index page title

Pentru categorii vezi la permisuni sa aiba si Guest Set permisiunea sa le vizualizeze..

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

oke frate ms iti mai pot pune o intrabare azi am vrut sa inportez tema deflection si mia dat eroare poti tu sami dai un link da sa mearga te rog

Cu placere!

Probabil ti-a dat eroare la import-ul setului de imagini .. :D ..

Poftim :link: pentru Deflection 3.4.6 :)

Posted
AdminCP > Forums > categoria ta > view permission 
Și vezi sã fie bifate în acel tabel și Guest Set / Members Set sã poatã citii , rãspunde la acele subiecte din cadrul categoriei tale..
  • Upvote 1
Posted

mah am pentru prima oara un domeniu pana acum am avut pe forumgratuit si nu ma chiar pricep deasta spearam ca o sa ma ajute cineva si mai ajutat tu mltumesc mult

• Upvote 1
Posted

Ok te înțeleg așa e la început, sper cã ai rezolvat!!! .. Toate cele bune..

Ps: Pe viitor îți sugerez sã folosești și funcția search! Baftã

Posted

Andrei e mai bine sã nu te bagi.. Nu e așa greu sã faci acele setãri, urmând niște indicații corect scrise.. Te bagi și tu repede ca musca-n ciorbã! + cã a rezolvat dacã ai citit..

Oricum mulțumim, apreciem micu' tãu gest de ajutor :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.