+Andrei D. Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Cine imi poate da acceasta tema http://xtremegaming.ro/forum ?
Kennzo Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Hmmm.. Tema aceasta este tema oficialã JustGame.ro , creeatã de Data.. Nu crezi cã ai putea sã ți-o modifici singur? A postat Courage, un tutorial pentru a modifica teme IPB pentru diferite versiuni IP.Board, nu cu cerșita la alții.. Nu satisfacție personala nu nimic.. Mãcar zici ( " sunt mulțumit , munca mea.. " ) , dar așa.. În fine
+Andrei D. Posted September 10, 2014 Author Report Posted September 10, 2014 As putea si eu sa o fac. Dar nu m pricep sa fac meniu
Solution Kennzo Posted September 10, 2014 Solution Report Posted September 10, 2014 As putea si eu sa o fac. Dar nu m pricep sa fac meniu Parcã așa mai vii de acasã.. Existã arie IP.Board .. Menționezi ce trebuie și te ajutãm .. Așa nu rezolvi nimic dacã primești tema așa.. Doar prin muncã înveți , și învãțând, muncești! Nu este așa greu de editat o temã , ai suport destul de valoros aici! Ps: Seara bunã!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now