Jump to content

Recommended Posts

Posted

buna seara/ziua . Am si eu o problema.. Am windows 7 instalat pe laptop si vreau sa instalez inca un sistem de operare .. am incercat sa instalez kali linux pe hard dar nu mi-a mers .. am intrat in kali live , apoi am partitionat hardu astfel incat sa imi las 50 gb liber pentru instalare , am dat restart .. am inceput sa il instalez totul ok apoi mi-a rulat sistemul.. am dat restart sa schimb sistemu de operare si nimic... doar kali era unicul sistem... daca imi cumpar un hard disk extern usb si instalez kali linux acolo iar pe hard-ul principal (al pc-ului) instalez windwos 7 si ubuntu linux merge?

Posted

merge si cu ambele pe acelasi hard. Tu probabil ai sters si partitia aia mica a lu windows, sau ai modificat partitia modificand punctul de start (asta poate cauza probleme).

Dupa ce ai instalat un linux si vezi ca nu-ti mai vede windowsul, intri in linux, deschizi un terminal si scrii "sudo update-grub". Asta incepe sa verifice ce sisteme de operare gaseste pe hard si le pune unde trebe.

Daca acum ai Linux, si nu mai reusesti sa faci windowsu sa mearga, reinstaleaza-l (lasa linuxul unde e, nu-l sterge) si urmeaza pasii astia:

love is a verb
Love is a doing word

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.