Arian Cotirlici Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Am mai gasit topicuri de genul acesta, am incercat dar nu merge... Va rog sa ma ajutati. Si cum schimb dimensiunile la avatar, cand un user vrea sa isi seteze un avatar sa fie o marime anume, cum schimb marimea aia?
Solution +tazzy* Posted October 26, 2014 Solution Report Posted October 26, 2014 Poftim ? Vrei sa setezi un default avatar sau marimea la ele ? Pentru a schimbat default avatarul, intra in: FTP > public_html > style_images > tema ta > profile > DEFAULT_LARGE Iar daca vrei sa schimbi marimea la avatare, intra in: ACP > System Settings > Members TAB > Users Profile > Show users full photo in topic view; maximum width: 150x250 Mark Solved daca ai rezolvat!
Arian Cotirlici Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 Cu avatarul default am rezolvat, dar cu dimensiunea nu, am o imagine .gif si cand vreau sa o pun nu ma lasa, nici de pe forum, nici din ACP... dece?
Snk Love Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Intra la Members > Members Group > Manage Members Group > click la fiecare grup > Global > jos de tot gasesti Global Upload Limit , Per Post Upload Limit , Personal Photo Limits si pui la fiecare o marime gen " 999999" la fiecare fara " " 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now