Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! M-am gandit sa scriu un tutorial, pentru cei care vor sa instaleze Php-Nuke dar nu reusesc. Nu este foarte greu.

Pentru inceput trebuie sa configuram fisierul config.php. Deci intrat in versiunea dumneavoastra de Php-Nuke/html/config.php.

Dupa ce deschideti config.php va trebui sa-l completati in felul urmator:

dbhost = Hostul Bazei de Date(la majoritatea hosturilor, acest camp trebuie completat cu "localhost". O sa primiti informatiile hostului prin e-mail la activare)

dbuname = Numele de user al bazei de date

dbpass = Parola bazei de date

dbname = Numele bazei de date

Restul campurilor le lasati asa cum sunt.

Bun. Acum ati terminat de completat config.php . Iesiti din el raspunzand cu "Da" la intrebarea daca vreti sa salvati modificarile.

Acum copiati toate fisierele din folderul html pe server, folosind un program FTP.

Dupa ce ati copiat toate fisierele pe server, duceti-va la baza de date asigurata de server. Selectati baza de date pe care a-ti notat-o in config.php si uploadati in ea tot ce contine folderul "sql". mai exact nuke.sql.

Felicitari! Tocmai ai instalat php-nuke. Acum trebuie sa-ti faci cont de admin pe site-ul tau Php-Nuke. Foarte simplu!

Intri la tine pe site, scriind in bara de adrese http://www.siteultau.ro/admin.php .

Acum, dupa ce ai completat toate campurile necesare poti sa zici ca ti-ai facut un site in Php-Nuke si esti si admin pe el.

Pentru orice intrebari legate de acest tutorial, sau despre Php-Nuke postati aici.

Cu stima, Grim_Cris

• Downvote 1
  • 1 month later...

Posted

cum pot pune o reclama intre numle mel si download stiu ca se pune cu iframe dar nu reusesc folosesc php-nuke 7,8 daca ma poti ajuta am facut si o poza daca este iti voi pune si indexu de la download sau daca este dami id tau in privat sa vorbim pe mess 88739782ke7.jpg

• Downvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.