madaa02 Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Am nevoie de o idee de inceput, de ce clase as avea nevoie pentru a gestiona un fisier ce contine adresele(path-ul) unor alte fisiere multimedia. Orice sugestie este bine venita .
+GodsOtherHand Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 adica? Ce clase sa faci tu, ce clase sa folosesti? Nu inteleg intrebarea.. Datele alea cum sunt in fisier? CSV, json, xml? Sau pur si simplu una pe linie..? Pune intrebari mai specifice (si cauta pe google inainte, sunt sanse mari sa gasesti) love is a verb Love is a doing word
madaa02 Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 Am cautat.. Ideea e ca la facultate am lucrat ceva foarte usor. Nu stiu sa lucrez cu clase ce contin fisiere. Trebuie sa extrag din fisier adrese si sa fac modificari in fisierul respectiv.
+GodsOtherHand Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 tu intrebi cum citesti din fisier, sau? love is a verb Love is a doing word
madaa02 Posted November 5, 2014 Author Report Posted November 5, 2014 Una din intrebari este.. daca pun functia asta intr-o clasa void open (const char* filename, ios_base::openmode mode = ios_base::in | ios_base::out); cum as putea lucra cu ea mai departe?
+GodsOtherHand Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Eu nu am experienta cu C++ (am folosit doar Java si Python pana acum) dar aia e semnatura functiei open. http://www.cplusplus.com/reference/fstream/ifstream/open/ ai acolo un exemplu. love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now