Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare! Am o problema aceasta fiind: cand bag mufa de la unitate la plasma nu imi apare desktop-ul de la calculator pe plasma . Am incercat sa pun mufa de la laptop la plasma si a mers foarte bine dar cand dau sa o bag de la unitate la plasma nu merge ... Este ceva de la calculator ? ce trebuie sa fac ? Am mufa pe 14 PINI dar merge si pe 15 PINI sa bag in unitate si laptop . 

Va rog foarte mult sa ma ajutati cat mai repede! Multumesc foarte mult .

Daca n-am pus topicul unde trebuia va rog sa ma scuzati , n-am stiut!

Posted

Salutare! Am o problema aceasta fiind: cand bag mufa de la unitate la plasma nu imi apare desktop-ul de la calculator pe plasma . Am incercat sa pun mufa de la laptop la plasma si a mers foarte bine dar cand dau sa o bag de la unitate la plasma nu merge ... Este ceva de la calculator ? ce trebuie sa fac ? Am mufa pe 14 PINI dar merge si pe 15 PINI sa bag in unitate si laptop . 

Va rog foarte mult sa ma ajutati cat mai repede! Multumesc foarte mult .

Daca n-am pus topicul unde trebuia va rog sa ma scuzati , n-am stiut!

Esti sigur ca ai plasma? Ce televizor ai, daca nu cumva e secret, scuza-ne indiscretia! Ce rezolutie ai la calculator (nu laptop)? Cu ce rezolutie dai in televizorul ala?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.