Jump to content

Cum Fac Restore La Stock Rom Pe Galaxy Pocket?

Recommended Posts

Posted

Salut la toti!

Am o mica problema cu telefonul meu Samsung GT-S5300 (GALAXY Pocket). I-am schimbat firmware-ul si acum nu mai merge, introduc SD-card si imi scrie ca SD-card nu este introdus.

Am incercat sa conectez telefonul la calculator prin intermediul USB, dar imi apare un mesaj ca dispozitivul USB nu este recunoscut...

Nu pot schimba cu alt firmware, ce sa fac?

Posted

Solutia 2 : Intra pe PC si pune in Google Drive​ alt Android .

​Acceseaza fisierele si descarca - le de pe telefon in memoria interna .

​Fa noul root .

Posted

Solutia 2 : Intra pe PC si pune in Google Drive​ alt Android .

​Acceseaza fisierele si descarca - le de pe telefon in memoria interna .

​Fa noul root .

Am incercat sa  conectez telefonul la calculator prin intermediul USB,dar imi apare un mesaj ca dispozitivul USB nu este recunoscut...

Posted

​Pai ... tu cand ai schimbat Firmware - ul , ai facut - o printr - un proces numit '' Root '' .

​Ei , la procesul asta e nevoie de niste fisiere .

​Cum zici ca nu te poti conecta la PC prin USB , am zis ca facem altfel ...

Urci de pe PC fisierele alea in Google Drive .

​Te autentifici cu acelasi cont unde le - ai pus dar de pe telefon si descarci fisierele alea [ care vor fi stocate in memoria interna ] .

​Repeti operatiunea .

Posted

​Pai ... tu cand ai schimbat Firmware - ul , ai facut - o printr - un process numit '' Root '' .

​Ei , la procesul asta e nevoie de niste fisiere .

​Cum zici ca nu te poti conecta la PC prin USB , am zis ca facem altfel ...

Urci de pe PC fisierele alea in Google Drive .

​Te autentifici cu acelasi cont unde le - ai pus dar de pe telefon si descarci fisierele alea [ care vor fi stocate in memoria interna ] .

​Repeti operatiunea  .

introduc SD-card si imi scrie ca SD-card nu este introdusa..

Nu pot intra nici in memoria Interna....

:(  :( 

Nustiu ce sa mai fac...

Posted

Pai ma gandesc la faza urmatoare ... si daca reusesti sa te conectezi la PC prin USB ... E posibil sa - ti dea '' acces denied ! '' la accesarea memoriei externe sau / si interne .

Posted

Pai ma gandesc la faza urmatoare ... si daca reusesti sa te conectezi la PC prin USB ... E posibil sa - ti dea '' acces denied ! '' la accesarea memoriei externe sau / si interne .

Da,dar nustiu ce sa mai fac ca sa conectez prin USB...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.