Khez15 Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Salutare. In zona unde se afiseaza numarul de membrii online in ultimele X minute nu mi se afiseaza corect. De multe ori apar ca sunt doar eu online sau eu + alti 2-3 membrii cand defapt sunt mai multi. O a doua problema ar fi urmatoarea: in tema agamers am incercat sa iau acele forum rank's + member title afisate ca bari. Mie nu mi se afiseaza decat member title-ul. Ex: http://i.imgur.com/Xg8cc28.png Singurele grupuri unde se afiseaza corect sunt cele de administrator si membrii banati. Folosesc IPB 3.4.6.
Solution +Andrei D. Posted December 8, 2014 Solution Report Posted December 8, 2014 Trebuie sa faci pentru fiecare grup. <if test='{$author['g_id']}==??'> <ul class="ribbon"> <li class="ribbon2" style="background: red;"> <div class="Rleft" style="background: #cc0000"></div> <div class="Rright" style="background: #cc0000"></div> <span style="color: #D92393;"><b>{$author['g_title']}</b></span> </li> </ul> </if> Inlocuiesti ?? cu id grupului la care vrei sal faci si il faci pentru toate grupurile il multiptiplici. EX: Modifici culorile cum vrei. <if test='{$author['g_id']}==1'> <ul class="ribbon"> <li class="ribbon2" style="background: red;"> <div class="Rleft" style="background: #cc0000"></div> <div class="Rright" style="background: #cc0000"></div> <span style="color: #D92393;"><b>{$author['g_title']}</b></span> </li> </ul> </if> <if test='{$author['g_id']}==2'> <ul class="ribbon"> <li class="ribbon2" style="background: red;"> <div class="Rleft" style="background: #cc0000"></div> <div class="Rright" style="background: #cc0000"></div> <span style="color: #D92393;"><b>{$author['g_title']}</b></span> </li> </ul> </if> <if test='{$author['g_id']}==3'> <ul class="ribbon"> <li class="ribbon2" style="background: red;"> <div class="Rleft" style="background: #cc0000"></div> <div class="Rright" style="background: #cc0000"></div> <span style="color: #D92393;"><b>{$author['g_title']}</b></span> </li> </ul> </if>
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now