Jump to content

Pentru O Moarte Rapida, Sigura Si La Un Pret Bun.

Recommended Posts

Posted

Ok... sa incepem cu inceputul!

Pentru cine vrea sa aiba o moarte rapida, sigura si la un pret bun rog sa citeasca totul.

Ok...deci! Prima oara va spun ca este un srviciu sigur!

Cum se practica?

Pai in primul rand vorbiti cu mine si discutam pretul si restul.

Pretul este in functie de varsta voastra.

Prima oara cand vom semna contractul se va plati jumatate din suma ceruta de catre noi.

In a 2-a faza veti primi un numar de telefon unde veti suna cand veti fi pregatit sa muriti.

Atunci cand veti fi gata trebuie sa fiti impreuna cu persoana iubita.

Cand veti fi cu ea de fata si vei fi pregatit dai un telefon sau un beep la numarul dat de catre mine.

In 5 minute, maxim 10 minute va aparea la vre-o 10 metrii de tine un om imbracat in negru total cu un fular alb si o coasa bine ascutita in mana.

Va veni catre tine.

Din acest moment nu mai ai cum sa dai inapoi.

Acest om al meu iti va acorda maxim 5 minute pentru ai spune persoanei iubite ce simti pentru ea si OPTIONAL te va lasa sa spui si rugaciunea.

Dupa toate acestea vei plati si cealalta jumatate din suma ceruta de catre noi.

Dupa asta te va pune in genunchi si in fata persoanei iubite ti se va taia gatul.

Dupa aceea o echipa de la morga va aparea cu o dubita alba si te va lua.

Iti va asigura un loc special doar pentru tine in groapa de la marginea orasului.

Serviciu valabil oriunde in Romania.

Pentru mai multe informatii PM me.

p.s Nu! Nu am tampit :)) nu aveam ce face...

Posted

M-ar interesa ... dar evident ca nu pentru mine! :))

Daca vrei acem seriviciu pentru serviciu... eu te ajut cu moartea si tu ma pui in legatura cu doctorul!

Facem targul?

P.S Daca te tii de promisiune castigi si o slujba gratis! La care evident nu va participa nimeni...

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.