Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua din nou , apelez iarasi la voi pentru ca nu stiu cum sa schimb maintitleuri-le din sidebar si buton-ul "reply to this topic" si "post".

BoPIYG0.png

U8TyDXF.png

+ de asta , aprofit sa-mi spuneti cum micsorez acea bara cu butoane , sa nu mai intre in spatiul avatar-ului.

RlD217Q.png

Cine ma ajuta mark solved si +1

Multumesc.

a lot of bla bla bla...

Posted

Pentru maintitle de la sidebar :

Intri in :

Admin CP > Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Tema ta > CSS > Ipb_Styles.Css

Si cauti:

.general_box h3{

Si inlocuiesti cu ce doresti .

Iar pentru buton:

Admin CP > Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Tema ta > CSS > Ipb_Styles.Css

Cauti:

.ipsButton {

Si pentru bara cauti:

.column_view .post_body ul.post_controls
Posted

Toate se rezolva cu schimbarea catorva chestii in CSS.

Look & Feel / Manage Skins Sets & Templates / Tema / CSS / ipb_styles.css

Maintitle block sidebar:

Cauta si modifica dupa bunul plac:

.bar,
.ipsSideBlock h3,
.general_box h3{

Buton "Reply to this topic":

Cauta si modifica:

.topic_buttons li a, .topic_buttons li span, .ipsButton {

Bara de sub profil:

Cauta:

.column_view .post_body ul.post_controls{

Si schimba valoarea de la margin-left din -188 in -198.

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

Ok , cu butonul reply si acea bara am rezolvat , dar cu maintitle de la sidebar nu .

As vrea sa aibe efetul ca la maintitle si la maintitle am un border special :

.special_border {
    height: 2px;
    width: 100%;
    background: linear-gradient(to right, transparent 0%, #16A085 50%, transparent 100%) repeat scroll 0% 0% transparent;
}

La-m pus si la maintitle de la sidebar dar nu merge :

4fjic3t.png

a lot of bla bla bla...

Posted

In tutorialul facut de courage , pe pagina nr 2 iti apare exact acel tip de modificare .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Ma , tu te referi cum sa schimbi barile alea unde apar hook ? , ex : Colo unde scrie top 5 online user , bara acea sa o modifici cu o alta imagine sau culoare?

Posted

Aolo da esti orb ? Nu vezi in imagine , la maintitle am un border , ala verde codul asta : 

.special_border {
    height: 2px;
    width: 100%;
    background: linear-gradient(to right, transparent 0%, #16A085 50%, transparent 100%) repeat scroll 0% 0% transparent;
}

La-m pus si la general_box , dar nu merge.

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...
Posted

Butonul de ,,Post" este cel de la Carbon Blue.

Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi.

REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! 

GatherPlay România #fostul IrealPlay                                 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.