Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am adaugat in userinfopane sa apara {$author['warn_level']}, in 95% din cazuri apare ok, dar la unele persoane apare "Avertismente: " adica nu apare cate are, stiu ca am mai avut aceasta problema si la o tema anteriora, ceva idei?

Posted

/:) nu ca nu mi-ar fi luat mult sa il fac, dar nu cred ca are rost sa postez intregul meu userinfopane. (Nu este total, dar ce este necesar, este aici). 

<dt>
     <li>
	 <a class='desc lighter blend_links' href='{parse url="app=members&amp;module=profile&amp;section=warnings&amp;member={$author['member_id']}&amp;from_app={$this->request['app']}&amp;from_id1={$contentid}&amp;from_id2={$options['id2']}" base="public"}' id='warn_link_{$contentid}_{$author['member_id']}' title='{$this->lang->words['warn_view_history']}'><font color="ababab">{parse expression="sprintf( $this->lang->words['warn_status'], $author['warn_level'] )"}</font>
         </a>
     </li>
</dt>
<dd>
   <font color="#fff"><b>{$author['warn_level']}</b></font>
</dd>

Posted

Am testat la mine ​{$author['warn_level']} ,daca nu ai nici-un warn nu apare nimic !

incearca sa iti dai singur 1 warn sa vezi ca apare !

Si la mine la unii care au 0 de ce apare  :-??

Posted

^Pentru cine mai are aceasta problema (nu pot da edit). 

<if test="$author['warn_level'] < 1"><b><font color="#fff">0</b></font></if>
Incercati asta, problema apare la cei care nu au avut in niciun fel warning_level modificat. Cu asta am reusit sa fac sa apara.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.