SunSet Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Am adaugat in userinfopane sa apara {$author['warn_level']}, in 95% din cazuri apare ok, dar la unele persoane apare "Avertismente: " adica nu apare cate are, stiu ca am mai avut aceasta problema si la o tema anteriora, ceva idei?
+Andreeas Z. Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Posteaza ce ai in userinfopane aici.
SunSet Posted January 28, 2015 Author Report Posted January 28, 2015 /:) nu ca nu mi-ar fi luat mult sa il fac, dar nu cred ca are rost sa postez intregul meu userinfopane. (Nu este total, dar ce este necesar, este aici). <dt> <li> <a class='desc lighter blend_links' href='{parse url="app=members&module=profile&section=warnings&member={$author['member_id']}&from_app={$this->request['app']}&from_id1={$contentid}&from_id2={$options['id2']}" base="public"}' id='warn_link_{$contentid}_{$author['member_id']}' title='{$this->lang->words['warn_view_history']}'><font color="ababab">{parse expression="sprintf( $this->lang->words['warn_status'], $author['warn_level'] )"}</font> </a> </li> </dt> <dd> <font color="#fff"><b>{$author['warn_level']}</b></font> </dd>
+Andreeas Z. Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Am testat la mine {$author['warn_level']} ,daca nu ai nici-un warn nu apare nimic ! incearca sa iti dai singur 1 warn sa vezi ca apare !
SunSet Posted January 28, 2015 Author Report Posted January 28, 2015 Am testat la mine {$author['warn_level']} ,daca nu ai nici-un warn nu apare nimic ! incearca sa iti dai singur 1 warn sa vezi ca apare ! Si la mine la unii care au 0 de ce apare
SunSet Posted January 28, 2015 Author Report Posted January 28, 2015 ^Pentru cine mai are aceasta problema (nu pot da edit). <if test="$author['warn_level'] < 1"><b><font color="#fff">0</b></font></if> Incercati asta, problema apare la cei care nu au avut in niciun fel warning_level modificat. Cu asta am reusit sa fac sa apara.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now