+BebeGFX Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Deci nustiu ce are ca asa dintro data nu merge sa faci cont , bagi datele tot si sta la incarcare. Din ACP merge sa fac , dar cand intru pe forum si dau create cont nu merge pur si simplu mi se incarca non stop. Devilz.ro este forumul intrati sa va lamuriti.
Twilight Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Vorbeste cu firma webhosting vezi ce iti zice.. sau in instanta sa nu fie skin-ul ( tema ) devina..
+BebeGFX Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 Pai am avut de la hostico si a facut lafel , acuma am schimbat si face lafel de la tema nu cred ca este mergea perfect pana am scos intrebarea aia de securitate cu chapca parca sau cum drq se numea.
Twilight Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Pai am avut de la hostico si a facut lafel , acuma am schimbat si face lafel de la tema nu cred ca este mergea perfect pana am scos intrebarea aia de securitate cu chapca parca sau cum drq se numea. Vezi si acest subiect: succes
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now