pRide. Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Salut am o problema cu tema , cum pot schimba imaginile sa nu arate asa ?
+Artick Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Când ai instalat tema , n-ai instalat corect imaginile sau imaginile temei respective sunt buguite, trebuie să re-uploadezi imaginile sau alte imagini, în tema respectivă. ECILA.RO gaming network
pRide. Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 Când ai instalat tema , n-ai instalat corect imaginile sau imaginile temei respective sunt buguite, trebuie să re-uploadezi imaginile sau alte imagini, în tema respectivă. stiu dar udne gasesc imaginile cele 2 notificari si message in ce folderin FTP ?
pRide. Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 Sau ma rog eu folosesc IPB 3.4.6 si am bagat multe teme pana acum si la toate arata asa de ce ? ma ajutati va rog ?
+duL @ Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Pentru chat - acp - other apps - shoutbox - general configuratio (sau ceva de genul legat de setari ) - Allow pop-up (sau cdva de genul) selecteaza off. Iar mesajele si notificarile , fie nu duce url nicaieri , fie nu le ai in ftp.. daina mucles daina deles
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now