Fac'Zz Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Salut azi mi-am luat deface .. nu din global template nu stiu de unde am schimbat tema si nimic si a scos un pr nu stiu de unde imi puteti spune? www.redevilz.com/forum/ cautam staff & servere !!
+duL @ Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 "am schimbat tema" Poate a pus pe toate temele.. Incearca import la o tema noua.. daina mucles daina deles
Fac'Zz Posted February 13, 2015 Author Report Posted February 13, 2015 Pai am facut asta ... si tot nu a mers a facut el cu un program pt ca acc acp nu avea ... deci alta solutie? www.redevilz.com/forum/ cautam staff & servere !!
+Andreeas Z. Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Ti-a modificat index.php din root . Reinstall + backup .
Fac'Zz Posted February 13, 2015 Author Report Posted February 13, 2015 Este si alta solutie .. un pr a intrat in acp si a rezolvat nu stiu cum nu vrea sa-mi spuna.. www.redevilz.com/forum/ cautam staff & servere !!
-Dg-Punct Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 Salut,vorbeste cu cei de la firma de webhost si cerele un backup cu o zi inainte. Si eu am patit asta. Bafta.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now