Cristian Leca Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 Cum modific Textul unde scrie Carbon Si cum modific backgound-ul ? PS** Am dat search dar nu am gasit ... sau nu am stiut ce sa caut
ShadowMD Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 Pentru backgorund folosesti linia din ipb_styles.css body { background: url('link imagine') no-repeat fixed Y% X%; Schimbi linkul .. si pozitionezi dupa cum doresti de la fixed .. in loc de Y si X pui valorile dupa care iti pare ca backgorundul arata mai bine Pentru scrisul cela de.. e defapt un logo.. stergi tot din defaultHeader 1
Cristian Leca Posted February 14, 2015 Author Report Posted February 14, 2015 Multumesc . Dar Nu pot adauga in loc de textul ala , altul ?
ShadowMD Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 Multumesc . Dar Nu pot adauga in loc de textul ala , altul ? NU .. ala e un logo,, tema asta o stiu. daca o sa pui alt logo in loc.. tot rau o sa stea.. deci e mai bine fara
Johnny JohnNy Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 Cum modific Textul unde scrie Carbon Si cum modific backgound-ul ? PS** Am dat search dar nu am gasit ... sau nu am stiut ce sa caut Salut ce tema folosesti ? Doresc si eu tema asta
Filip Andrei Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 Salut! Cristian Leca adaugă-mă pe messenger: Andrei.1337@Yahoo.Ro. Te voi rezolva eu cu toate probleme de mai sus postate de către tine. O zi bună.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now