Cristian Leca Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Am sters grupul fondator . Si dupa ce l-am sters , forumul meu a inceput sa primesca eroarea database . Mi-a mers forumul , dar nu pot pune legenda . Si acum iar imi da eroarea . Ce pot face ?
+BebeGFX Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Mai exact ce eroare iti da ? pune si tu o poza ceva.
Cristian Leca Posted February 28, 2015 Author Report Posted February 28, 2015 O singura eroare database extista ...
benecapa Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Incearca un MySQL Table Repair, sau un back-up cu o zi inainte sa te gandesti tu ca ar fi ok sa stergi un grup preinstalat direct de pe butonul mare cu un X rosu... edit: Daca ai sters group-ul fondator exista si sansele sa nu ai nici-un back-up, in cazul acesta trimite un tichet celor de la webhost, o firma serioasa face cel putin 3-5 backup-uri zilnic pentru fiecare client in parte, daca ai webhost de la papuci.srl, ghinion. Mai poti verifica si fisierul sql error logs.
+Artick Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Incearca un MySQL Table Repair, sau un back-up cu o zi inainte sa te gandesti tu ca ar fi ok sa stergi un grup preinstalat direct de pe butonul mare cu un X rosu... edit: Daca ai sters group-ul fondator exista si sansele sa nu ai nici-un back-up, in cazul acesta trimite un tichet celor de la webhost, o firma serioasa face cel putin 3-5 backup-uri zilnic pentru fiecare client in parte, daca ai webhost de la papuci.srl, ghinion. Mai poti verifica si fisierul sql error logs. Are webhost de la Hostinger / 000webhost / 1freehosting. De ce crezi ca a pus acea interfata daca gresesti link gen ilegalplay.ml/sdfasdfasf ? . Fail. Si domeniu .ml . ECILA.RO gaming network
benecapa Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Are webhost de la Hostinger / 000webhost / 1freehosting. De ce crezi ca a pus acea interfata daca gresesti link gen ilegalplay.ml/sdfasdfasf ? . Fail. Si domeniu .ml . Domain name: ILEGALPLAY.ML Domain Nameservers: NS1.HOSTINGER.RO NS2.HOSTINGER.RO NS3.HOSTINGER.RO NS4.HOSTINGER.RO yep.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now