Jump to content

Recommended Posts

Posted

Azi dimineta am intampinat o problema in browserul Google Chrome, si anume imi apar reclame peste tot... Cum as putea sa le elimin? Adica cum sa le fac sa nu mai apara?

P.S: Mi-am instalat Windows 7 de curand [de aprox. o saptamana] si nush cu sa scap de astea. HELP !

Posted

Nu

Nu ce ? :)) 

Erau doua intrebari , iar daca raspunsul e pentru ambele , atunci nu ai de ce sa nu incerci AdBlock .

P.S : Alea le vei vedea in functie de preferinte si cautari .

Posted

Nu ce ? :)) 

Erau doua intrebari , iar daca raspunsul e pentru ambele , atunci nu ai de ce sa nu incerci AdBlock .

P.S : Alea le vei vedea in functie de preferinte si cautari ?

Nu la amandoua.

Ps : Am rezolvat . Era un virus in PC . Am scanat cu Kapersky si l-am sters . + caa veam o extensie care creea acele reclame. 

Multumesc oricum!

Posted

Nu la amandoua.

Ps : Am rezolvat . Era un virus in PC . Am scanat cu Kapersky si l-am sters . + caa veam o extensie care creea acele reclame. 

Multumesc oricum!

Ti - am zis c - ai pus tu vreo balarie acolo . :D 

• Upvote 1
Posted

@Terror: Nu recomanda AdBlock pentru astfel de probleme. In cele mai multe cazuri nu ajuta, sau daca ajuta nu este o rezolvare, ci o carpire.

Pentru astfel de probleme e clar ca sunt virusi in PC sau ai instalat plugin-uri care iti schimba homepage-ul si iti afiseaza reclame, poti sa fi instalat Windows-ul si acum 3 minute, nu are importanta. Important e ce ai facut dupa acele 3 minute.

P.S: Problema similara aici:

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

adblock nu previne instalarea de virusi de browser.. ci doar nu-ti mai afiseaza reclamele, si consuma o carca...

Cam atat urmarisem sa - i ofer pentru problema lui .

Pentru virusi exista fix '' anti - virusi '' . :| 

Eventual , un utility care le face pe amandoua nu strica .

Posted

Am avut aceeasi problema si am rezolvat astfel -->

1) Extensii

2) Daca iti apare FindRight dezactiveaza-l si dupaia stergel !

3) Refresh si nu o sa mai ai reclame

Asta pentru chrome si in caz ca iti apare acolo FindRight, Bafta .

www.redevilz.com/forum/

cautam staff & servere !!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.