Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu recomand, este o comunitate de tepari, inclusiv fondatorul da tepe pentru 10 euro + un steam :)) . Pot aduce dovezi daca nu ma credeti

Înainte să acuzi vi cu dovezi. Și dacă așa ceva s a întâmplat hai să nu generalizam.

76561198066268246.png

Posted

Salut ! Acum ceva timp am vorbit cu gigiano sa-mi ofere xredirect catre serverul meu de la cs.raii.ro .  I-am platit 10euro sms taxabil + un steam cs 1.6 pentru doua saptamani de xredirect .

Mi-a pus xredirect de la 31/32 , l-a lasat o zi sau doua in care nu a redirectionat deloc playeri spre serverul meu si dupa l-a scos . L-am cautat pe messenger , l-am sunat  sa-mi rezolve chestia cu xredirectul sau sa-mi dea banii inapoi si mi-a zis ca nu poate ca e la munca , cand iese de la munca imi ia un cod de 10euro dar s-a facut ca ploua . Mi-a dat ignore pe messenger , unfriend pe steam si nu a mai fost de gasit .  

POZE : 

yJdGi7i.png

d56XZbf.png

4j01N0K.png

vJbuM3Q.png

Grv9NFO.png

b05NoUw.png

xAJteIU.png

Am si zis ca aduc dovezi.

Posted

Salut ! Acum ceva timp am vorbit cu gigiano sa-mi ofere xredirect catre serverul meu de la cs.raii.ro .  I-am platit 10euro sms taxabil + un steam cs 1.6 pentru doua saptamani de xredirect .

Mi-a pus xredirect de la 31/32 , l-a lasat o zi sau doua in care nu a redirectionat deloc playeri spre serverul meu si dupa l-a scos . L-am cautat pe messenger , l-am sunat  sa-mi rezolve chestia cu xredirectul sau sa-mi dea banii inapoi si mi-a zis ca nu poate ca e la munca , cand iese de la munca imi ia un cod de 10euro dar s-a facut ca ploua . Mi-a dat ignore pe messenger , unfriend pe steam si nu a mai fost de gasit .  

POZE : 

yJdGi7i.png

d56XZbf.png

4j01N0K.png

vJbuM3Q.png

Grv9NFO.png

b05NoUw.png

xAJteIU.png

Am si zis ca aduc dovezi.

rusinos pentru o comunitate asa mare mai ales pentru 10 euro =))

Posted

rusinos pentru o comunitate asa mare mai ales pentru 10 euro =))

Ce legătură au acțiunile unui singur om cu restul comunității?

Din cate rețin eu problema nu a stat chiar așa cum zici tu, voi cauta topicul prin arhivă (cel făcut de tine) și voi revenii cu un reply.

76561198066268246.png

Posted (edited)

Arata mult mai bien tema asta ca cea precedenta insa daca nu ma insel menu-ul este cel de pe pgz nu?

​Nu . Menu este de la tema deflection modificat . Cel de pe pgz este luat de la tema pusa de mine la download pe invision .

Edited by Andrey Petre

76561198066268246.png

Posted

Inca o intrebare, care este legatura voastra cu rgamers.net ? 
Este detinut tot de voi?

​da

am vazut tema si pe lgz.biz

​Daca e teme deflection ce te mira ? Toate temele de gaming au acelelasi culori , de asta se aseamana .

76561198066268246.png

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.