Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare. Nu sunt sigur dacă postez în secțiunea corectă, dar am o problemă când doresc să instalez Battlefield 2, nu știu dacă e de la PowerISO ( programul pe care-l folosesc pentru montarea imaginii ) sau jocul în sine. Normal , cum trebuia să dau „Montează imaginea pe disc-ul ^DISK^” , nu îmi mai apare așa , pur și simplu în acel loc apare <No Drive> adică cam așa.

http://i.imgur.com/nF6isoW.png

ECILA.RO gaming network

Posted

Esti sigur ca e .ISO - ul bun ?

De ce nu folosesti Daemon Tools ?

Am să încerc și cu Daemon Tools, și da, .iso-ul este bun, un prieten îl folosește și mi-a spus că nu am partiții disponibile sau așa ceva, ceea ce nu cred.. Am mai avut jocuri pe Windows-ul ăsta montate pe alte disk-uri.

ECILA.RO gaming network

Posted (edited)

Daemon Tools Lite [ varianta gratuita ] ar trebui sa fie suficient .

Un link către descărcare, te rog? Am căutat pe Google, dar văd că toate îmi cer serial number și trebuie cumpărat. Îl aveam gratuit, dar l-am dezinstalat.

Edited by Marian -

ECILA.RO gaming network

Posted

Se pare că nu mai era bun Power Iso =)) .. Am instalat DTL și merge, mulțumesc. Edit: De ce nu mai pot da mark solved :)) ?

ECILA.RO gaming network

Posted

Se pare că nu mai era bun Power Iso =)) .. Am instalat DTL și merge, mulțumesc. Edit: De ce nu mai pot da mark solved :)) ?

Placerea e de partea mea .

Edit : Ca sa spuna Courage si altii dupa ca n - am ajutat pe nimeni . :P 

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.