+Awes# Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Salutari PCT! Ma numesc Stefan,am 15 ani si sunt din Prahova.Am un forum pe care il administrez si asa am si ajuns aici,cautand tutoriale despre ipb .Scopul meu pe aceasta comunitate este de a invata cat mai mult ipb (si nu numai) si sa-mi deschid o comunitate de gaming.Stiu ca mai este mult pana atunci,dar cu ajutorul vostru poate voi reusi.Sper sa ne intelegem cat mai bine:P Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro
Alexandru C. Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Salut și bine ai venit a lot of bla bla bla...
† Quίηη™ Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Salutare si sedere placuta wWw.UltraPhase.RoUltraPhase RomaniaY!M: marianstefan09@yahoo.comSkype: marianstefan123Sau PM pe forum la † Twίηη™
+Awes# Posted March 29, 2015 Author Report Posted March 29, 2015 Prahova here , too . Spor la treaba . Bine v-am gasit Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro
D0X Posted April 24, 2015 Report Posted April 24, 2015 Salut si bine ai venit, frumoasa prezentarea ta. Daca ai nevoie de putin ajutor ( in domeniu IT ), daca vrei sa stii de unde sa incepi imi poti lasa PM sa iti dau cateva tutoriale sau pur si simplu sa cauti pe forum.
Recommended Posts