Jump to content

Atacurile Cibernetice Cresc - Sa Ma Ingrijorez ?

Recommended Posts

Posted

Toti stim deja cate ceva [ sau mai mult , in functie de cunostintele fiecaruia ] despre ce face si ce presupune un atac cibernetic in masa [ sau mai rastrans ca numar de '' victime '' ] .

Avand in vedere ca nu folosesc PC - ul de foarte multa vreme [ de la 11 ani ] , nu ma consider nicidecum un cunoscator al domeniului , ci doar pasionat ...

De ceva vreme [ aproximativ 2 ani ] apartin acestui forum si tot intreb cat pot de des despre actualizarile de securitate si rolul lor ...

Ele m - ar face , tehnic vorbind , mai sigur atunci cand folosesc PC - ul personal si nu numai ...

Dar ...Eu neavand alt statut decat de simplu utilizator ... Cat de mult ma expun acelor atacuri si cat de mult prelungeste sau nu existenta unei securitati actualizate , perioada de viata a unui sistem de operare ? Cu alte cuvinte , cat de multa nevoie am eu de Windows Security Updates sau ale altui OS ?

Lasand la o parte gaming - ul , cat de sigur [ si complet , functional vorbind ] este XP fata de Windows 8 / 8.1 ?

Posted

Daca faci update la sistemul de operare + programele folosite, esti ok. 

Complet functional sunt si XP, si win8. Merg ambele. 

Orice sistem (fie el sistem de operare sau program normal) are buguri si probleme. Deaia exista update-uri. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Orice sistem (fie el sistem de operare sau program normal) are buguri si probleme. Deaia exista update-uri. 

Pai aia stiu .

Dar ce spui tu sunt fix - uri , nu security updates ...

Eu zic fix de alea ...

Posted

Ai la fel de multa nevoie cata nevoie ai sa nu iti afle nimeni datele din calculator.

Sau ai la fel de multa nevoie de security fixes pe cat ai nevoie de fisierele tale (un atacator ti le poate cripta si ceva bani pentru decriptare).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ha? Nam prinso. Mi se pare ca am zis acelasi lucru :)) Utilizatorul obisnuit nu vrea sa piarda datele, dar isi asuma 'riscul' asta pentru ca 

- nu stie

- nu crede ca ii cauta lui cineva prin comp

- nu are nimic de valoare

- nui pasa. Pana acum nu a patit nimic, o sa fie ok si in continuare.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.