-Dg-Punct Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Salut , azi dimineata m-am trezit cu redirect din cpanel la o alta comunitate. Deci am remediat totul si am uitat sa schimb parola la cpanel. Si dupa 30 minute parola era schimbata , as dori sa stiu daca o pot afla de prin ftp de undeva , nu am acces la firma de hosting deoaree nu eu am facut plata iar prietena mea a uitat sa imi dea datele si de la hosting pentru a face unele tikete..
PlaY4FuN Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Poate mai exista o cale prin email daca este trecut emailu tau sau al prietenei tale.
-Dg-Punct Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 Daca toti zici prin email zi-mi exact cum
Ronaldo @ Heker Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Păi probabil la achiziţionarea site-ului , au fost trimise nişte emailuri pe anumita adresă , vezi poate ai ceva informaţii prin acele emaluri !
Alexandru C. Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Prin FTP nu se poate Soluția este să vorbești cu ăia de la găzduire să schimbe datele . a lot of bla bla bla...
-Dg-Punct Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 Pai achizitia a fost facuta pe emailul prietenei mele si nu mia dat cam tot ... sa pot aface tikete la firma etc..
SunSet Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Pai achizitia a fost facuta pe emailul prietenei mele si nu mia dat cam tot ... sa pot aface tikete la firma etc.. Fara mail-ul de pe care ai comandat sansele sunt nule.
-Dg-Punct Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 Mersi atunci am sa dau de cealalta persoana care a facut achizitia
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now