Bruno Balazs Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Buna dimineata tuturor! Sau buna seara, in functie de cand vizualizati acest topic. Am o mare problema la forumul meu. Cand ma conectez pe forum imi da eroarea 404 not found, problema principala e ca doar la mine si la inca 2-3 apare aceasta eroare, la restul le merge perfect. Ati putea sa imi dati cateva sfaturi de rezolvare? Va multumesc anticipat Am curatat istoricul complet la mozilla, am folosit si ccleaner si e la fel...am incercat si cu opera si chrome...la fel...dar problema apare doar la mine si la inca cativa!
(c) AcTiViSiOn Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Contacteaza-ma pe mess.... Y!M: a_asul@yahoo.com www.ProCstrike.Ro - O comunitate de viitor
+Artick Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Contacteaza-ma pe mess.... Scuze off-topic , dar ce-ar fi să rezolvi mai bine pe forum ? Poate mai are cineva aceeași problemă și subiectul să fie deja deschis și să folosească search :-j ECILA.RO gaming network
Solution Bruno Balazs Posted April 9, 2015 Author Solution Report Posted April 9, 2015 Problema rezolvata. Am avut un backup de ieri si l-am urcat. Si asta a rezolvat tot. Care era problema? Ei bine, ori s-a urcat ceva infectat, un index sau ceva, ori pur si simplu o aplicatie nu functiona cum trebuie.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now