kNw Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Salut as dori sa ma ajutati cu ceva , cum pot modifica butoanele din poza urmatore ? Si cum pot da sami aarate imaginele dela mesaje si notificari ?
Solution Alin Cristian Posted April 11, 2015 Solution Report Posted April 11, 2015 Te duci in ACP >>LOOK AND FELL >> TEMA TA >> Global Template apesi CTRL+F si cauti Shops sau forums ceva din meniu ala. Icoanele de la Mesaje si notificari le gasesti in FTP >> PUBLIC_HTML >> PUBLIC >>> STYLE_IMAGES SI CAUTI ACOLO icoanele Daca te-am ajutat nu uita sa dai reputations 1
kNw Posted April 11, 2015 Author Report Posted April 11, 2015 Te duci in ACP >>LOOK AND FELL >> TEMA TA >> Global Template apesi CTRL+F si cauti Shops sau forums ceva din meniu ala. Icoanele de la Mesaje si notificari le gasesti in FTP >> PUBLIC_HTML >> PUBLIC >>> STYLE_IMAGES SI CAUTI ACOLO icoanele Daca te-am ajutat nu uita sa dai reputations Multumesc Am rezolvat imi poti da id tau de mess ?
Alin Cristian Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 cristian_alin34 si skype: cristian.alin70 nu uita de like si best answer 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now