+Artick Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Salutare, PCtroubleshooting! Am și eu o problemă cu forumul meu IP.Board 3.4x. Când utilizatorii își pun .gif-uri , nu se văd ( unele .gif-uri ) , dar altele da. De exemplu, http://teroristii.ro/forum/index.php?/user/5-crimex/ merge, dar la alții unele imagini în format .gif nu merg, iar altele da. Ce ar cauza această problemă și de unde ? Mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestui topic . ECILA.RO gaming network
Solution +Johnny. A. Posted April 16, 2015 Solution Report Posted April 16, 2015 Marimea gif-urilor. De exemplu tu pui ca marimea avatarelor sa fie 150x300 si vine unu care-si pune un gif de 500x500 luat de pe net, avatarul lui nu o sa se vada ca gif ci ca un png sau jpg normal. Spune-le sa-si faca avatarele in limita dimensiunilor sau fa tu dimensiunile potrivite in caz ca nu le ai. Daca nu le merge nici cu 150x300 spune-le sa o faca 149x299 sau ce dimensiune ai tu la avatar.
+Artick Posted April 17, 2015 Author Report Posted April 17, 2015 Ok, mulțumesc. Multă baftă ! ECILA.RO gaming network
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now