Catalin Catalin Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Salutare PCTROUBLESHOOTING, am o problema la instalarea unui hook. Toate detaliile le vedeti in video:
+Andreeas Z. Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Nu pot sa vad video-ul dar incerc sa te ajut. Nu ai nici-un fisier .xml in acel folder ?
+Furious Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 De unde ai acel hook ? Ce ipb folosesti? Care a fost ultimul hook instalat? Unde ai umblat pe la setari ultima data?
Catalin Catalin Posted April 22, 2015 Author Report Posted April 22, 2015 De unde ai acel hook ? Ce ipb folosesti? Care a fost ultimul hook instalat? Unde ai umblat pe la setari ultima data? 1. Am incercat mai multe hook-uri sa instalez de pe WebFlake, InvisionVirus si altele.. 2. Folosesc IPB 3.4.6. 3. Nu am instalat nici un hook pt ca nu imi merge sa instalez... 4. Nu prea umblu prin setari, editez decat la CSS...
+SnowHD Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 voi vedeti ca ii da eroare chmod ? Vorbeste cu cei de la firma de unde ai tu webhostingu-l, pentru ca de la ei e problema. Exista un fiser "php.ini" la ei si contine mai multe functii printre care si "disable_functions" iar la aceasta functie sigur are si o cale "chmod", deci mai pe scurt e dezactivata de la ei functia. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now