Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut pct, am o problema... de cand mi-am pus windows 10 uitati-va si voi ce eroare imi da:

Recovery - Your PC/Device need to be repaired. The digital signature for this file couldn't be verified.

Error code: 0xc0000428

HLliwsj.jpg

tin sa mentionez ca nu am cum sa dau backup si sa intalez alt winows..

qa8L4YT.jpg

uitati-va sa vedeti ca nu merge sa instalez alt windows 8..

am windows  10

Posted

uitati-va sa vedeti ca nu merge sa instalez alt windows 8..

am windows  10

I-auzi ce zice aici :

Important

• Rețineți: poate fi riscant să încercați o versiune preliminară ca aceasta. De aceea vă recomandăm să nu instalați versiunea preliminară pe PC-ul dvs. principal de acasă sau de la locul de muncă. Defecțiunile neașteptate ale PC-ului ar putea deteriora sau chiar șterge fișierele, deci ar trebui să faceți un backup complet.Dacă nu mai doriți să utilizați Windows 10 Insider Preview și doriți să reveniți la versiunea anterioară de Windows, va trebui să reinstalați versiunea anterioară de pe suportul de recuperare sau de instalare livrat cu PC-ul, de obicei, un DVD. Dacă nu aveți un suport de recuperare, poate fi posibil să reușiți să creați o unitate de recuperare USB.
  • După ce instalați Windows 10 Insider Preview, nu veți putea să utilizați partiția de recuperare de pe PC pentru a reveni la versiunea anterioară de Windows.
Posted

N - ai altceva de facut decat sa reformatezi unitatea de stocare ...

Deci , faci un DVD/Stick USB [ tu alegi ] cu Windows - ul precedent [ 7/8/8.1 ] si , chiar inainte sa - l reinstalezi pe acesta , formatezi [ stergi ] Windows - ul care - l ai acum .

Posted

dar nu am cum ca nu ma lasa sa adaug alt windows ...

Stai ca te iau altfel , ca sa intelegi : - 

Pasul 1 - Dezactivezi Secure Boot din BIOS .

Pasul 2 - Formatezi partitia Windows-ului .

Pasul 3 - Instalezi noul Windows .

Clar pana aici ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.