Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna Ziua, PCT! Am o placa de baza Gigabyte GA-MA770T-UD3, procesor AMD Athlon II X2 255 Processor 3.10 GHz, o place video AMD Radeon HD 5670 Si doua module pentru rami(Unul de 2GB si unul de 4GB ambele Kingston). Si vreau sa schimb procesorul si placa video. Dar nu stiu ce sa schimb primul procesorul sau placa video? Mereu procesorul il am la 100% chiar daca reinstalez windowsul si nu am nici un program instalat. S-ar potrivi acest procesor: http://www.pcgarage.ro/procesoare/intel/core-i5-4460-32ghz-box? si aceasta placa video: http://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/geforce-gtx-750-ti-oc-windforce-2x-2gb-ddr5-128-bit/ ?Nevoieurgenta de placa video nu prea am. Cea pe care o am este de 1GB si imi merge si GTA V pe ea, dar cum v-am zis cu procesorul ca este mereu la 100%. Daca vreti sa va spun si ce sursa am o sa pun o poza cu ea si ce scrie pe ea.

Posted

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar procesoarele Intel nu ti se potrivesc, doar cele AMD: Support for AM3 processors (Note1): AMD Phenom™ II processor/ AMD Athlon™ II processor. Aceeasi problema o aveam si eu. Deci problema este urmatoarea: ori nu ai pasta termoconductoare pe procesor, sau numai ai acum pasta; ori are bad-uri Hardul si iti afecteaza procesorul. Ai incercat sa ruleze PC-ul fara placa Video pe care o ai acum AMD Radeon HD 5670 si sa intri cu cea Onboard? P.S: E buna  placa ta video.

Posted

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar procesoarele Intel nu ti se potrivesc, doar cele AMD: Support for AM3 processors (Note1): AMD Phenom™ II processor/ AMD Athlon™ II processor. Aceeasi problema o aveam si eu. Deci problema este urmatoarea: ori nu ai pasta termoconductoare pe procesor, sau numai ai acum pasta; ori are bad-uri Hardul si iti afecteaza procesorul. Ai incercat sa ruleze PC-ul fara placa Video pe care o ai acum AMD Radeon HD 5670 si sa intri cu cea Onboard? P.S: E buna  placa ta video.

Multumesc mult, am citit si eu aia cu AMD, dar am crezut ca mai am vreo sansa...

Posted

Procesor 100% tot timpul sugereaza virus :) Sunt la moda virusi care fac bit coin mining.

Degeaba reinstalezi tu sistemu de operare daca dupaia iara instalezi acelasi program care baga virusul (un virus poate infecta si aplicatii normale de pe comp, deci daca chiar vrei sa scapi de problema asta formateaza TOT hardul si instaleaza windowsul pe curat).

Deasemenea orice stick sau card de memorie pe care lai bagat in comp probabil cara virusul dupa el, si va reinfecta sistemul.

Iti recomand sa dai o scanare cu malware bytes si kaspersky. 

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.