Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zilele trecute am primit tableta Kara 8, o frumusete de tableta. A fost prima tableta pe care am testat-o si sunt sigura ca a fost dragoste la prima vedere. Subtire, neagra, mare, exact cum imi plac mie telefoanele. Sincer, cred ca o sa strang bani sa mi-o iau de la nJoy.

Tableta Kara se incarca repede, cred ca intr-o ora avea baterie full. Imi place mult designul, dar si modul in care raspunde la cerintele tale: viteza mare de reactie, netul merge perfect, fiecare functie este eficienta si rapida. Imaginea este clara, nu se opreste in timpul redarii unui videoclip pentru a se incarca, se aude bine, se conecteaza usor la Wifi.

Imi place faptul ca este o combinatie de soft de telefon si de laptop, ambele intr-o singura tableta. Flashul se misca repede, raspunde repede la comenzi, inchizi repede ferestre si aplicatii. Daca nu te descurci cu ea, te cam ajuta. Butoanele sunt sugestive, pe manual se vede clar ce face fiecare buton. Chiar daca pare zgariata, nu este. Folia aplicata nu a fost lipita corect si la poza cu blitz asa se vede.

Nu am reusit sa sun de pe ea chiar daca aveam cartela incorporata. Poate nu ma pricep eu.

Imi place ecranul mare pe care poti citi relaxat mailuri sau poti sta pe Facebook, poti cauta joburi fara sa iti bagi ochiul in ecranul propriu-zis.

Mi-as lua modelul asta pentru ca mi-a placut mult cum functiona si mi-ar fi foarte util dat fiind faptul ca am nevoie sa imi citesc mailurile oriunde as fi si sa raspund fara sa scriu gresit pentru ca tastele telefonului mi se par prea mici pentru degetele mele.

Multumesc celor de la nJoy pentru aceasta experienta minunata, ma simteam ca un copil cu o jucarie noua si pentru profesionalismul de care dau dovada!

post-34882-0-11448300-1431849616_thumb.j

post-34882-0-62551400-1431849697_thumb.j

post-34882-0-51727000-1431849832_thumb.j

post-34882-0-76892400-1431849870_thumb.j

Posted

... sunt sigura ca a fost dragoste la prima vedere. Subtire, neagra, mare, exact cum imi plac mie ...

Scuze, dar asta suna.. well, stiti voi.

Imi place faptul ca este o combinatie de soft de telefon si de laptop, ambele intr-o singura tableta.

Ce vrei sa zici prin asta? ca mis curios.

Nu am reusit sa sun de pe ea chiar daca aveam cartela incorporata. Poate nu ma pricep eu.

Majoritatea tabletelor care au slot sim, e doar pentru internet. Nu poti sa suni.. sunt unele care poti sa si suni dar putine.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.