Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT, difuzorul, camera frontala si mai multe lucruri de la telefonul meu numai functioneaza. M-am gandit sa-mi iau alt telefon. M-am gandit la un Samsung Galaxy A3: http://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-a3-galaxy-a300f-16gb-4g-midnight-black-sm-a300fzkurom/pd/DFRM3MBBM/?ref=vp_fam. Ce parere aveti despre el? Mie imi place design-ul lui si este destul de bun pentru pretul lui zic eu. Este la reducere de la 1399 lei la 1179. Astept pareri.

P.S. Telefonul vechi era un Allview P5.(nu recomand allview, a avut si mama si i s-a stricat. acum are un samsung s3 neo si merge perfect pe langa allview)

Posted

Telefonul arata super.

Am un prieten care are un galaxy a3 si nu s-a plans pana acum de probleme ii merge foarte bine si la fel cum a zis si daniel pozele ies foarte clar.

Posted

Sa-l stapanesti sanatos ! :)

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Multumesc. Pai am asteptat o saptamana dupa nesimtiti de la digi si m-am enervat si m-am dus la un service gsm, am dat 5 lei si in 5 secunde mi-a bagat intr-un fel de capsator si gata.

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.