+BebeGFX Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 Deci tot ma chinui sa modific link-ul care redirectioneaza catre setarile profilului. free photo hosting Am modificat link-ul, care se afla in Board Index- Latest Post si degeaba, tot pe aznet ma redirectioneaza. Vreo idee ceva ??
+Mixlight Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 Ai incercat sa-l modifici din ACP -look feel-skin name-userinfopane ?
+BebeGFX Posted May 22, 2015 Author Report Posted May 22, 2015 Ai incercat sa-l modifici din ACP -look feel-skin name-userinfopane ? Da, am incercat + nu se afla acolo nimica in legatura cu aia.
+Andreeas Z. Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 Tema aznet /:) ? Parca il bagasem in boardindextemplate 1
Ove Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Cauta in boardindextemplate Setari</a></div></td> Si inainte de codul de mai sus iti va aparea linkul catre siteul pe care te redirectioneaza!
+BebeGFX Posted May 23, 2015 Author Report Posted May 23, 2015 Tema aznet /:) ? Parca il bagasem in boardindextemplate Da, tema Aznet, dar am pastrat creditele, nu am modificat nimic in legatura de autorul temei si vreau sa iti multumesc pentru realizarea temei. Cauta in boardindextemplate Setari</a></div></td> Si inainte de codul de mai sus iti va aparea linkul catre siteul pe care te redirectioneaza! Nu este.
Solution +Andreeas Z. Posted May 23, 2015 Solution Report Posted May 23, 2015 da-mi pm cu un cont care are accese la tema si iti modific eu 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now