Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca gasiti buguri e de la webhost astazi il schimbam ! Asteptam pareri Tema noua e cea Infinite Dark Change Theme

Asteptam Pareri eu si Andreew Z.

Semnaturile abuzive nu sunt permise.

Posted

Tema veche a lui Andreew. Slab... Văd că Andreew are Premium, dacă te-a pus fondator pe tine e o mare greșeală; putea să facă ceva din comunitatea aia.

ECILA.RO gaming network

Posted

Tema veche a lui Andreew. Slab... Văd că Andreew are Premium, dacă te-a pus fondator pe tine e o mare greșeală; putea să facă ceva din comunitatea aia.

wtf ? :)))), iti dai seama ca poti sa ai Premium si acces full acp tot nu?

Secondary Groups

Forumul este frumos si Marian, daca zici ca tema e slaba ia  fao si tu sa te vedem.

Posted

Nu tema este slabă, pretenaș. Poți citii și tu ca un om normal ? Am zis că forumul este slab, când era Andreew era altceva. Și crede-mă, nu mi-am dat seama că Premium poate avea acp cu un secondary groups. Eu te rog să citești mai cu atenție și să nu te mai iei cu tastele înainte.

ECILA.RO gaming network

Posted

Nu tema este slabă, pretenaș. Poți citii și tu ca un om normal ? Am zis că forumul este slab, când era Andreew era altceva. Și crede-mă, nu mi-am dat seama că Premium poate avea acp cu un secondary groups. Eu te rog să citești mai cu atenție și să nu te mai iei cu tastele înainte.

Marian, nu eu trebuie sa citesc mai cu atentie, tu trebuie sa te exprimi mai bine.

Posted

Andreew a realizat că viaţa reală este mai importantă decât cea virtuală . A decis să se lase de gaming.(nu şi de webdesign)

daina mucles daina deles

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.