UniQue. # Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Daca gasiti buguri e de la webhost astazi il schimbam ! Asteptam pareri Tema noua e cea Infinite Dark Change Theme Asteptam Pareri eu si Andreew Z. Semnaturile abuzive nu sunt permise.
+Artick Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Tema veche a lui Andreew. Slab... Văd că Andreew are Premium, dacă te-a pus fondator pe tine e o mare greșeală; putea să facă ceva din comunitatea aia. ECILA.RO gaming network
+BebeGFX Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Tema veche a lui Andreew. Slab... Văd că Andreew are Premium, dacă te-a pus fondator pe tine e o mare greșeală; putea să facă ceva din comunitatea aia. ? ), iti dai seama ca poti sa ai Premium si acces full acp tot nu? Secondary Groups Forumul este frumos si Marian, daca zici ca tema e slaba ia fao si tu sa te vedem.
+Artick Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Nu tema este slabă, pretenaș. Poți citii și tu ca un om normal ? Am zis că forumul este slab, când era Andreew era altceva. Și crede-mă, nu mi-am dat seama că Premium poate avea acp cu un secondary groups. Eu te rog să citești mai cu atenție și să nu te mai iei cu tastele înainte. ECILA.RO gaming network
+BebeGFX Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Nu tema este slabă, pretenaș. Poți citii și tu ca un om normal ? Am zis că forumul este slab, când era Andreew era altceva. Și crede-mă, nu mi-am dat seama că Premium poate avea acp cu un secondary groups. Eu te rog să citești mai cu atenție și să nu te mai iei cu tastele înainte. Marian, nu eu trebuie sa citesc mai cu atentie, tu trebuie sa te exprimi mai bine.
+duL @ Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Andreew a realizat că viaţa reală este mai importantă decât cea virtuală . A decis să se lase de gaming.(nu şi de webdesign) daina mucles daina deles
+duL @ Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 nu merge forumul . Cred că schimbă webhostul.. daina mucles daina deles
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now