Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , PcTroubleShooting

As dori si eu Pareri / Sugestii / Critici cat mai multe despre comunitatea mea !

As vrea sa stiu , ce ar mai trebui adaugat si ce nu , sau ce imi lipseste !

www.crashed.ro

Va rog sa nu spuneti fel si fel ce tampenii , spuneti scurt si la subiect , ce-mi mai trebuie , ce defecte are sau ce ii lipseste ! 

Va multumesc ! si va asteptam si pe voi www.crashed.ro

Posted

Tema este ok, dar zic că acele butoane sunt exagerate, MaX-Cs editate sau Theg, nu mai știu exact. Cu activitatea stai ok, serverele la fel, nu știu dacă sunt chiar și ele populate, n-am stat să mă uit dar bănuiesc. Staff-ul, cam mulți administratori, mai ales acel „ Doc” care nu a auzit de cratimă și se ia de mine pe mess =)) am fost cu el în staff înainte să fiu fondator pe csrullz, este un .....

ECILA.RO gaming network

Posted

Da , pai de tema , inca mai lucram la una best ever :)) sincer , iar cu administratorii , i-am avut in teste .. inca caut pe cineva capabil !

Uite aveti si id-ul meu de messenger : suport_crashed@yahoo.com  , ne auzim daca e ceva ;) vreau sa tinem legatura !

Posted

Mi se pare fain tot dar as vrea si eu sa adaugati radio inapoi :)

Daca se gandeste sa-l adauge, macar sa-l puna cu autoplay off. E foarte enervant sa intrii pe o comunitate si sa te izbeasca un sunet de radio deranjant.

Ai putea lucra la butoanele din meniu, nu prea sunt okay. Cand tii click-ul pe ele parca ai lag, daca le faci asa, fa-le sa se miste mai repede, pune tranzitia pe 0.2 - 0.3 secunde si uita-te cum arata.

Posted

Tema este ok, dar zic că acele butoane sunt exagerate, MaX-Cs editate sau Theg, nu mai știu exact. Cu activitatea stai ok, serverele la fel, nu știu dacă sunt chiar și ele populate, n-am stat să mă uit dar bănuiesc. Staff-ul, cam mulți administratori, mai ales acel „ Doc” care nu a auzit de cratimă și se ia de mine pe mess =)) am fost cu el în staff înainte să fiu fondator pe csrullz, este un .....

Maxers?  :))

singurul lucru care îmi place e melodia de la video în sidebar =))

Asta?  :))

ON: Tema e frumusica (cat de cat..), iar cu Serifu' ala nu stati bine  :troll: E un copil.. (din cate am auzit eu).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.