Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce vrem?: Vrem oameni dispusi sa se alature noua pentru a-si oferi ajutorul in orice domeniu, GRATUIT ! Daca te pricepi in ceva din lumea IT-ului, sau in orice program ce crezi ca are cautare, te asteptam alaturi de noi. Daca te alaturi noua si domeniul in care te pricepi nu exista la noi pe forum, vom face o categorie speciala pentru acel domeniu.

Cine suntem?:Echipa si comunitatea PawnTeam este si a fost formata cu scopul de a oferi ajutorul oamenilor in diferite limbaje de programare si diferite probleme in domeniul IT .

Ce castigam? Comunitatea PawnTeam este nonprofit . Oferim ajutorul oricarui user ce depune o cerere fara a cere nici macar RESPECT !

Surse de Contact:
Site: www.Pawn-Team.ro
Facebook:  https://www.facebook.com/PawnTeam

• Upvote 1

Posted
Oferim ajutorul oricarui user ce depune o cerere fara a cere nici macar RESPECT !

Sa nu mai zici niciodata chestia asta! Mie unul imi da impresia ca sunteti persoane care n-au respect fata de ei insisi, sincer. Si chestia asta chiar m-a determinat nici sa nu vizitez site-ul sa vad ce-i de el.

Parca ai spune caut persoane cu lipsa de respect fata de ei isisi si care sa dea ajutor tuturor persoanelor care ii batjocuresc.

Crede-ma ca e foarte important ce cuvinte iti alegi, chiar daca noi nu le bagam atat de mult in seama ele au un impact puternic asupra subconstientului. Data viitoare alege-ti mai bine cuvintele.

PS: Ia-o ca pe o critica constructiva, nu ca pe ceva de rau.

Posted

Johnny. A. Replica  Vine sub forma ca majoritatea ofera suport din anumite motive si cerinte: unde sunt la mijloc $ ,Schimburile de Bunuri ,Timpul Necesar. (Nu am Timp), Da-mi + 1 si multe altele. (Cea ce nu imi poti spune ca nu e adevarat)

Exemplu: http://i.imgur.com/JOLbsPq.png Pe cand restul ar fii cerut cea ce am mentionat mai sus. PS: OFERIM ajutor fiecarui membru indiferent de situatie.

Oferim ajutorul oricarui user ce depune o cerere fara a cere nici macar RESPECT !
Posted

care esti?

StoNe ? vreau administrator.

Nu, Sunt Pokie

Ai fost si pe forumul meu (ruleplay) ai avut grad si nu ai avut niciun progres cu atat mai mult nu te-as recomanda nimanui (Parerea si sfatul meu fata de ceilalti)

• Upvote 1
Posted

Nu, Sunt Pokie

Ai fost si pe forumul meu (ruleplay) ai avut grad si nu ai avut niciun progres cu atat mai mult nu te-as recomanda nimanui (Parerea si sfatul meu fata de ceilalti)

Multumesc.

Daca nu mia placut pe forum-ul tau si nu mai vroiam sa stau acolo inseamna ca nu stiu nimic?

Posted

Multumesc.

Daca nu mia placut pe forum-ul tau si nu mai vroiam sa stau acolo inseamna ca nu stiu nimic?

Stai linistit si lasa vrajelile. Mi-ai demonstrat chiar si mie cata seriozitate e pe tine.

@Pokie:

"2013 cu scopul de ava oferii o " - a va oferi

+Griul ala mi se pare ca nu face parte din tema.

Posted

Ăsta mai mult e off-topic.

1. O mica sugestie, adauga mai multe categorii pentru ajutor, vad ca ai mai multe pentru tutoriale

2. Esti fondator ? Vad ca ai VIP

• 2 weeks later...
Posted

1. O mica sugestie, adauga mai multe categorii pentru ajutor, vad ca ai mai multe pentru tutoriale

2. Esti fondator ? Vad ca ai VIP

Ai auzit de secondary group ?

Posted

Deja ati derivat cu mult de la subiect fratilor :)

Omul a facut anunt ca isi cauta oameni seriosi si voi ii dati propuneri pentru site :))) Exista Website review daca vreti sa dati sugestii

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.