Denis™ Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Salut PCT, Caut o comunitate unde sa vin ca Fondator. Ce cer: - Sa nu fie comunitate fantoma. - Fondatorul sa aiba o varsta de 16+ ani - sa aiba cel putina 300+ membri - sa fie o comunitate de gaming Ce Ofer: - suport in orice platforma - popularizare - dezvoltarea comunitatii la un nivel cat mai bun Caracteristicile mele: Varsta: 20 ani Nume: Denis Experienta IPB; Foarte buna Experienta in acest domeniu: 3 ani Pentru mai multe detalii va astept cu un PM. Atentie!!! Copii ce au comunitati sau au abia deschise va rog sa nu ma deranjati cu aceste lucruri!
Alexandru C. Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Hai să terminăm discuția care am început-o pe mess ieri. Poate cumpăr eu webhost... a lot of bla bla bla...
Denis™ Posted May 31, 2015 Author Report Posted May 31, 2015 Hai să terminăm discuția care am început-o pe mess ieri. Poate cumpăr eu webhost... Daca faci rost te astept cu BUZZ!
Alexandru C. Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Daca faci rost te astept cu BUZZ! Ok , mâinea seară am de luat 20 de euro de la unu , vorbim pe poimâine dimineață. a lot of bla bla bla...
Recommended Posts