Jump to content

Problema Logo

Go to solution Solved by Alexandru C.,

Recommended Posts

Posted

Dreapta sus sau stânga sus ?

Oricum 

AdminCP > Look & Feel > Easy Logo Changer

Doamne deci nu ai inteles nimic

pentru ca eu am banner pe mijloc, vreau sa il sterg pe cel din stanga sus si nu stiu cum,daca selectez unul la nimereala gen pun la link sapsafja sjfsaf apare o porcarie acolo.Vreau sa nu mai apara nimic si singurul logo sa fie acela din centru

• Solution
Posted

aaa , singura soluție (cred) e să faci o imagine cât mai mică posibil , 1x1 și să o pui acolo ...

Când pui ceva random sau nimic , înseamnă că imaginea aia nu există , de aceea îți apare porcăria aia acolo.

a lot of bla bla bla...

Posted

Am facut asta dar o pun si imaginea aia 1x1 se vede alb peste tot background meu inchis

Fa-mi tu unul si da-mi-l te rog!

aaa , singura soluție (cred) e să faci o imagine cât mai mică posibil , 1x1 și să o pui acolo ...

Când pui ceva random sau nimic , înseamnă că imaginea aia nu există , de aceea îți apare porcăria aia acolo.

Posted

Am facut asta dar o pun si imaginea aia 1x1 se vede alb peste tot background meu inchis

Fa-mi tu unul si da-mi-l te rog!

Caută pe google un background negu și fă-l , nu alb.

Nu am timp pentru porcării d-astea.

a lot of bla bla bla...

Posted

Daca acea imagine alba este un logo, dute in Acp > Look & Feel  >  Manage Skin Sets & Templates > Tema ta > Global Templates defaultHeader  si stergi tot din acel fisier ( pentru a sterge acea imagine )

Posted

Sterge tot ce ai in defaultHeader.

OFF : Parca erai tu ala cu temele de faceai teme si ca ai tu mare experienta. Dar nu stii cum sa scoti un cod. Fain :))

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.