Busu69 Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Salut, Am tema asta si nu vreau sa mai am logo asta din dreapta sus, mai mult puteti vedea in imagine
Alexandru C. Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Dreapta sus sau stânga sus ? Oricum AdminCP > Look & Feel > Easy Logo Changer a lot of bla bla bla...
Busu69 Posted May 31, 2015 Author Report Posted May 31, 2015 Dreapta sus sau stânga sus ? Oricum AdminCP > Look & Feel > Easy Logo Changer Doamne deci nu ai inteles nimic pentru ca eu am banner pe mijloc, vreau sa il sterg pe cel din stanga sus si nu stiu cum,daca selectez unul la nimereala gen pun la link sapsafja sjfsaf apare o porcarie acolo.Vreau sa nu mai apara nimic si singurul logo sa fie acela din centru
Solution Alexandru C. Posted May 31, 2015 Solution Report Posted May 31, 2015 aaa , singura soluție (cred) e să faci o imagine cât mai mică posibil , 1x1 și să o pui acolo ... Când pui ceva random sau nimic , înseamnă că imaginea aia nu există , de aceea îți apare porcăria aia acolo. a lot of bla bla bla...
Busu69 Posted May 31, 2015 Author Report Posted May 31, 2015 Am facut asta dar o pun si imaginea aia 1x1 se vede alb peste tot background meu inchis Fa-mi tu unul si da-mi-l te rog! aaa , singura soluție (cred) e să faci o imagine cât mai mică posibil , 1x1 și să o pui acolo ... Când pui ceva random sau nimic , înseamnă că imaginea aia nu există , de aceea îți apare porcăria aia acolo.
+MadFather Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Mergi in globaltamplate > defaultheader și șterge ce scrie "logo" .
Alexandru C. Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Am facut asta dar o pun si imaginea aia 1x1 se vede alb peste tot background meu inchis Fa-mi tu unul si da-mi-l te rog! Caută pe google un background negu și fă-l , nu alb. Nu am timp pentru porcării d-astea. a lot of bla bla bla...
MarianPaceagiu Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Daca acea imagine alba este un logo, dute in Acp > Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Tema ta > Global Templates > defaultHeader si stergi tot din acel fisier ( pentru a sterge acea imagine )
+SnowHD Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 Sterge tot ce ai in defaultHeader. OFF : Parca erai tu ala cu temele de faceai teme si ca ai tu mare experienta. Dar nu stii cum sa scoti un cod. Fain Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now