Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor, de ceva timp mouseul de la pc s-a stricat (cel original de cand am cumparat pc-ul), si mi-am cumparat un mouse asa mai ieftin si avea o mica problmea nu functiona rotita si am zis bun sa iau altul m-ai scump dar nu ceva stralucit la inceput a mers destul de bine dar dupa ceva timp a inceput sa imi dea cate 2-3 si chiar 4 clickuri deodata  (eu apas un singur click si comanda o face de 3-4 ori dar nu mereu) dupa am luat altul ceva mai bun mai precis un dell acesta face la fel ,,, am  incercat si pe pc si pe laptop acelasi fenomen de la ce sa fie? am incercat sa apas mai tare mai incet mai in stanga mai in dreapta dar nici un rezultat... voi aveti idee de la ce face asa.

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Posted

Poate fi din cauza Windows-ului. Sau poate ca ai lag la Pc si vin comenzile deodata, care initital nu le facea. P.s: Cu mouse-ul fara fir esti boiier =))

am avut dar cred ca sa ars... sa orpit dintr`o data si nu a mai vrut sa mearga

În control panel la mouse vezi că tre să ai Bouble-Click Speed

Modifică de acolo

am modificat sper sa fie de acolo...

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

Posted

O mica schimbare se observa nu mai da asa de rau face dar se poate lucra cu el va multumesc pentru sugestii

Albert Einstein

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.