Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meniu aimers, categoriile cred că şi acelea sunt copiate, dar e organizat forumu. Bravo.

Meniu aimers, maintitle ZDUPP, dar categoriile nu sunt copiate.

Announcement-ul de la shoutbox urat de tot pe verde.

Prea multe culori => forum curcubeu.

Radio cu autoplay, deranjant rau.

Posted

Iar gradele alea .  :-<

Prea stridente, mai redu din culori , cum a zis si Johnny A. , forum în curcubeu.

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted

ma voi spuneti ca eu am copiat de la voi. Dar voi de unde ati copiat ?

Fratioare , tu folosesti tema aimers , copiata ulterior de fatalul de inBlood si postata pe net , meniul este al meu , ideea mea , board_stats este tot ideea mea , deci nu am copiat de nicaieri,nu esti capabil sa faci ceva al tau ?

• Upvote 1

daina mucles daina deles

Posted

Fratioare , tu folosesti tema aimers , copiata ulterior de fatalul de inBlood si postata pe net , meniul este al meu , ideea mea , board_stats este tot ideea mea , deci nu am copiat de nicaieri,nu esti capabil sa faci ceva al tau ?

Eu îl respect pe duL pentru ceea ce face şi nici mie nu-mi place când cineva mă copie.

Deci clar că comunitatea nu va ţine mai mult de 2 săptămâni.

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted

na dat nimica ma e free =))

ma tu mi-ai copiat numele asta e primu nume al meu de pe ruls si copi numele la toti

Comunitatea o am de  1 luna si nu mi-a inchiso dupa cum zici tu ca o inchide dupa 2 saptamani mai bine intereseazate.

Posted

ma tu mi-ai copiat numele asta e primu nume al meu de pe ruls si copi numele la toti

Comunitatea o am de  1 luna si nu mi-a inchiso dupa cum zici tu ca o inchide dupa 2 saptamani mai bine intereseazate.

Nu trebuie sa-te chinui să scrii , părerea mea asta spune totu top.png

Temă Creată de PlayAl3  skinu e făcut de duL şi copiat de ce-i de la kniferz şi aia lau pus pe net , desigur invizion virus

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.