Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, comunitatea DarkMind.Ro tocmai a revenit.

Suntem la inceput deci nu vreau sa aud subiecte legate de tema.

Asa, voi incepe cu o descriere a comunitatii:

Comunitatea DarkMind.Ro a fost fondata de catre BebeGFX si MrTea pe data de : 2.6.2015
Momentan avem un server de SA:MP in comunitate care a reusit in cateva zile sa stranga 13 player online constant ( Server deschis de 1-2 zile [ RPG.DARKMIND.RO].
Comunitatea DarkMind va pune la dispozitie hook-ul current mood prin care va puteti arata starea dumneavoastra.

Niste imagini cu hook-ul :

Click pe imagine pentru a vizualiza toate pozele.

DqU4CYt.png

Comunitatea DarkMind.Ro cauta servere si staff matur + designer priceputi .

Organizam si diferite concursuri cum ar fi :

30 de membrii - concurs cu premiul cont FileList

70 de membrii - concurs cu premiul cont Steam (3 jocuri cumparate)

100 de membrii - concurs cu premiul server SA:MP si CS 1.6

130 de membrii - concurs cu premiul grad Elite pe forum

Concursul cu 30 de membri tocmai a inceput si il puteti gasi aici : http://darkmind.ro/index.php?/topic/48-concursuri-per-membrii/#entry77

Cam atat am avut de zis, o sa mai revin cu edit sau reply daca este ceva nou.

Posted

Nimic nou..... copie UnitChamp, jos cu ea  :ro: .

Raspuns dat de un copilas, am zis : Suntem la inceput deci nu vreau sa aud subiecte legate de tema.

Posted

Eu zic să începi prin schimbarea temei într-una clasică, dacă sunteți la început. Înțeleg că nu ai pus copyright, dar totuși l-ai șters. Forumul arată ok, dar titlul după părerea mea ar trebui schimbat, sau cel puțin să scoți acel semn al exclamării, nu-i văd rostul. Nu știam că și tu ești genul să folosești numele unui sistem de bun venit cum ar fi Auto Welcome Messege, în numele Robotzel. Totuși, măcar pune Robotel, sau Roboțel. Se înțelege de la sine, nu mi-au plăcut niciodată genul de oameni care folosesc „ tz ” înloc de ” ț ” .

Înțeleg că sunteți la început, baftă cu comunitatea!

ECILA.RO gaming network

Posted

Eu zic să începi prin schimbarea temei într-una clasică, dacă sunteți la început. Înțeleg că nu ai pus copyright, dar totuși l-ai șters. Forumul arată ok, dar titlul după părerea mea ar trebui schimbat, sau cel puțin să scoți acel semn al exclamării, nu-i văd rostul. Nu știam că și tu ești genul să folosești numele unui sistem de bun venit cum ar fi Auto Welcome Messege, în numele Robotzel. Totuși, măcar pune Robotel, sau Roboțel. Se înțelege de la sine, nu mi-au plăcut niciodată genul de oameni care folosesc „ tz ” înloc de ” ț ” .

Înțeleg că sunteți la început, baftă cu comunitatea!

Tocmai a modificat cineva in Robotzel, si copryght asa am gasit tema pe un forum fara el.

Si auto welcome message te poate ajuta in unele cazuri ;).

Posted

Urat aveti tema aia care o folosest toti copii care vor sa aiba si ei comunitate ( putere) , nu gandiit deloc, daca vreti sa aveti membri la inceput veniti cu ceva original facut de pula voastra, + statusurile alea vechi si urate ...

Posted

Salut, comunitatea DarkMind.Ro tocmai a revenit.

Suntem la inceput deci nu vreau sa aud subiecte legate de tema.

Asa, voi incepe cu o descriere a comunitatii:

Comunitatea DarkMind.Ro a fost fondata de catre BebeGFX si MrTea pe data de : 2.6.2015
Momentan avem un server de SA:MP in comunitate care a reusit in cateva zile sa stranga 13 player online constant ( Server deschis de 1-2 zile [ RPG.DARKMIND.RO].
Comunitatea DarkMind va pune la dispozitie hook-ul current mood prin care va puteti arata starea dumneavoastra.

Niste imagini cu hook-ul :

Click pe imagine pentru a vizualiza toate pozele.

DqU4CYt.png

Comunitatea DarkMind.Ro cauta servere si staff matur + designer priceputi .

Organizam si diferite concursuri cum ar fi :

30 de membrii - concurs cu premiul cont FileList

70 de membrii - concurs cu premiul cont Steam (3 jocuri cumparate)

100 de membrii - concurs cu premiul server SA:MP si CS 1.6

130 de membrii - concurs cu premiul grad Elite pe forum

Concursul cu 30 de membri tocmai a inceput si il puteti gasi aici : http://darkmind.ro/index.php?/topic/48-concursuri-per-membrii/#entry77

Cam atat am avut de zis, o sa mai revin cu edit sau reply daca este ceva nou.

Daca voiai sa incepi in 'forta', nu-ti alegeai o tema copiata si recurgeai la un Deflection / Carbon pe post de Beta Theme. Asa, ai inceput.. foarte bine, ce sa spun. Ca orice alta comunitate care n-aduce nimic nou.

Posted

Mi se pare o tema prea simpla...Mai trebuie mici ajustari si adaugari la ea...header-ul de asemenea...

Simplu si bun, decat mult si prost.

Posted

Simplu si bun, decat mult si prost.

Si cumva mult si bun nu se poate?

Searchbarul prea transparent, daca as fi fost vre-un incepator care nu stie pe unde sta deobicei search-ul nici nu-l vedeam / gaseam.

Albastru ala cu verdele mie mi se pare ca nu se imbina bine.

Statisticile si celalalt banner pozitionate urat.

In rest tema deflection needitata.

Posted

Tema putin editata , macar nu-i plagiata :)

Este tema Aimers.ro postată de inBlood pe internet .

On: Deselectează „ Allow Shoutbox in Popup ” ca să nu se mai vadă acea imagine neidentificată sau pune alta.

Dacă vrei să scoți acea opțiune;

Other Apps - IPB Shoutbox - Settings - Global Configuration - Allow Shoutbox in Popup (NO) 

ECILA.RO gaming network

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.