Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut PCT as dori sa va prezint comunitatea mea si sa imi spuneti ce nu va place :))

Pareri/Critici/sfaturi ETC..

Link http://bluegame.ro

A da, va rog sa nu incepeti cu AI COPIAT MAX-CS / MAX-CS COPIE FIDELA/ ETC fara sa stiti despre ce este vorba..

Tema i-am dat-o eu lui kennzo sa o foloseasca intermediar pentru ca nush ce problema a zis ca are el...

Puteti sa il intrebati :| Ma rog

Multumesc frumos :)

Edited by gaby
  • Upvote 1

wWw.UltraPhase.Ro

UltraPhase Romania

Y!M: marianstefan09@yahoo.com

Sau PM pe forum la † Twίηη™

Posted

Frumoasă tema, dar totuși încearcă să faci ceva cu „ bugul” acela de la maintitle. Cum ar fi la Administrație și Dezvoltare; „ BlueGame ● Administrație și Dezvoltare'"> ” apare acest cod în plus sub maintitle. 

ECILA.RO gaming network

Posted

Frumoasă tema, dar totuși încearcă să faci ceva cu „ bugul” acela de la maintitle. Cum ar fi la Administrație și Dezvoltare; „ BlueGame ● Administrație și Dezvoltare'"> ” apare acest cod în plus sub maintitle. 

​Adevarat :) Chestia aia strica tot

Posted

Ai blink pe orice are redirect, fie ca-ti text, buton sau poza. Mai scoate din el.

La meniu ai 6u732453 efecte la butoane, primul e blink-ul, al doilea e imaginea de la font awesome care urca in sus, al treilea e bara de jos albastra, eu zic ca sunt prea multe si arata si rau.

Albastrul ala asa aprins din logo zic ca n-are legatura cu tema.

Ai unele imagini corupte.

Curcubeu. (nu mai are rost sa mai zic ceva pe langa cuvantul acela)

Si la voi si la max-cs vad de 2 ori statisticile, nu va ajung odata? De ce tineti si bara de satistici si cele de sub bara? Cam dezordonat footer-ul.

In rest e okay.

Posted

Te sfătuiesc să scoţi efectul de la maintitle , face foarte mult lag.

​Am Scos efectul, eu unul nu l-am adaugat si recunosc ca nici mie nu mi-a placut. + ca se face bug

Forum www.bluegame.ro

wWw.UltraPhase.Ro

UltraPhase Romania

Y!M: marianstefan09@yahoo.com

Sau PM pe forum la † Twίηη™

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.