Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru ca m-am inscris in campania nJoy The Order of Geeks am primit spre testare boxele nJoy Totek 2.1

IMG_20150515_161242.jpgDSC01582.JPG
Boxele vin ambalate ingrijit, ocupand tot spatiul din cutia de carton. Sunt protejate pe timpul transportului de saculetii din folie cu bule de aer ( fiecare corp este ambalat separat) si foaia de polistiren care se afla intre sateliti si subwoofer, precum si foaia de polistiren de deasupra. Chiar daca e un produs usor de folosit , vin cu instructiunile de rigoare.
Aspect : clasic, din placaj (pe structura de lemn) acoperit cu folie sau furnir culoarea stejarului cu sigla nJoy  aplicata pe partea din fata a subwoofer-ului. Se sprijina pe picioruse de plastic de 1 cm. Dragute cu un design care le face sa se potriveasca oriunde. Sistemul este format din 3 corpuri subwoofer + 2 sateliti, adica sistem audio 2.1. Corpurile sunt atent finisate, subwooferul este cubic cu marginile din fata rotunjite , cu orificiu pentru eliminarea aerului finisat cu plastic negru, dimensiuni 130x120x140 mm. Satelitii au partea din fata clasica , acoperita cu o panza neagra. Dimensiuni 68x78x127mm.
IMG_20150515_161810.jpgIMG_20150515_162155.jpg
Alimentare : USB direct din calculator , puterea totala a sistemului este de 10W.
Conectare la placa audio : mufa , conector Jack 3.5 mm
IMG_20150515_161919.jpg
Satelitii se detaseaza complet de subwoofer . Ideal pt ca pot fi pozitionati dupa preferinta apoi conectati la subwoofer. Lungimea cablurilor este de 1m.
IMG_20150515_161706.jpgIMG_20150515_161845.jpg

Despre sistem : Difuzorul principal , cel al subwoofer-ului se deschide direct sub acesta, fara vreo protectie, probabil pentru o rezonanta mai buna, corpul fiind ridicat de picioruse la un cm de suprafata pe care este asezat. Difuzorul este rotund de 3". Potentiometru pentru volum este asezat in spatele corpului principal, fara pozitie de oprire totala. Adica boxele sunt in permanenta sub tensiune, atata timp cat sursa calculatorului este conectata la reteaua electrica.

IMG_20150515_162949.jpgIMG_20150515_162403.jpg

IMG_20150515_162434.jpg

Difuzoarele satelitilor sunt ovale de 2".
Frecventa de redare a sunetului este cuprinsa intre 80Hz si 20 KHz, cu o impedanta de 4 ohm.
Corpul principal, tip Bass Reflex cu orificiu pt eliminarea aerului, atenueaza vibratiile la frecvente inalte.
Concluzii : In opinia mea sunt niste boxe bunicele. Sunet bun, stereo, fara distorsiuni, fara vibratii deranjante, la orice gen de muzica. Eu am boxele integrate pe monitor, astfel incat sunetul redat de acest sistem mi s-a parut net superior. Sunetul redat este clar chiar si la un volum mai ridicat. Raport calitate pret , mi se pare destul de bun.
Contra : Nu au buton de oprire, doar volum (incet-tare), asezat oarecum incomod in spatele corpului principal.
Le recomand pt birou sau acasa , pentru o utilizare fara pretentii. Se pot conecta la orice dispozitiv cu mufa Jack 3,5, atata timp cat aveti de unde sa alimentati. Excelente pentru laptop.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.