Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare nu am mai vizitat forumul de o perioada buna de timp.

Deci am o problema cu hdd imi da eroarea asta controller bus#00 device#1f function#02 am resetat biosul dar degeaba, am schimbat pe ahci era pe disabled si am dat enabled si nimic deci ce pot face?

Apropo frumoasa tema noua.

Edited by gaby

Posted

E o problema de incompatibilitate...

Placa de baza,poate?

Nu deoarece hdd-ul a fuctionat pe placă ăia de bază eu doar l-am luat și am instalat windows-ul pe el  în altă unitate și apoi l-am bagat la loc dar dacă înainte să îi reinstalez windows-ul mergea.

Posted (edited)

Ziceai ca-i resetat BIOS-ul...Iar asta cum?

CMOS/soft?

Mai pe romaneste,ai scos bateria si alea sau ai dat ''Default'' din BIOS?

Daca nu le-ai incercat pe amandoua,fa-o.

Edited by Terror
Posted

Ai verificat sa nu trebuiasca un driver la instalare? Eu aveam pe vremuri un comp pe care nu puteam instala Windowsul fara a avea un floppy cu ceva driver. Nu imi amintesc prea multe detalii, caci era primu meu calculator si il aveam de cateva luni doar.

Dar stiu ca daca nu aveam acel floppy, la instalare nu imi recunostea hardul. Aparea ca si cand nu ar fi. Tu ai sarit peste asta instaland windowsul pe alt comp.. Nush daca e aceasi problema, dar ai putea citi. Stiu ca la instalare apasam o tasta (f2 cred? ) ca sa incarce driverul (cred ca tot driver ii zicea) de pe floppy, inainte sa continue cu instalarea.

Cauta pe siteul producatorului daca gasesti informatii de genu asta. Eventual scriene si noua ce placa de baza ai, poate gasim ceva.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Da placa mea de baza instaleaza automat driverele ahci:)  si la mine mergea hdd pe cealanta placa de baza oricum nu mai e nevoie.

Terror, asa am facut am scos bateria si am dat default din bios oricum mersi pentru ajutor.

Posted

Pai am schimbat placa de baza.

Si cand am zis eu...

Placa de baza,poate?

Tu :

Nu deoarece hdd-ul a fuctionat pe placă ăia de bază eu doar l-am luat și am instalat windows-ul pe el  în altă unitate și apoi l-am bagat la loc dar dacă înainte să îi reinstalez windows-ul mergea.

:))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.