Jump to content

Recommended Posts

Posted

de curand mi-am achizitionat un laptop nou-nout, marca asus, model x553m. nu e o avere si nici OMG in configuratie, dar pentru ce imi trebuie mie e suficient. duce. problema e ca in ultima vreme mi s-a intamplat de cateva ori ca windows-ul 8 de pe el sa se blocheze. orice apasam, nu misca nimic in front. schimbarea de windows ar fi o solutie pentru remedierea problemei? l-am scanat de virusi, nu mi-a gasit nimic.

Posted

Si eu patesc o chestie asemanatoare.

Cand are chef, ingheata. Nu mai scoate sunet, nu se misca nimic. Daca astept cateva minute bune, isi da restart. 

Si patesc chestia asta pe 3 sisteme de operare diferite (2 linuxuri + 1 windows).

Eu in schimb am observat ca daca laptopul e conectat la un display extern, nu patesc asta. Nu vad legatura, dar eu asa tin laptopu deobicei, si nu se blocheaza. Doar cand e scos... Nu am gasit solutie, is nu zic ca sigur ai aceasi problema. Cel mai probabil o reinstalare de sistem de operare (nu, nu windows 7) ar rezolva, dar nu 100%. Daca il reinstalezi si tot asa patesti, as merge cu el in service.

Daca cumva rezolvi problema, te rog frumos sa imi spui si mie cum :) Multumesc!

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Daca este un laptop nou nu ar trebuii sa ai probleme de genul asta probabil e ceva cu temperaturidle te rog sa verifici cu acest program https://www.piriform.com/speccy temperaturile si fa un print si pune-l aici.

Verifica sa ai toate hdd-ul sau coolerul de pe prcesor bine fixat totusi mi se pare cam improbabil asa ceva.:-

Posted

in primul rand, va multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor si in al doilea rand imi cer scuze ca postez atat de tarziu,

Daca il reinstalezi si tot asa patesti, as merge cu el in service.

as incerca cat mai mult posibil sa evit orice fel de contact cu service-ul, chiar daca imi e in garantie. nu prea am incredere in ei.

P.S: Cand vad exemple ca mai sus...mi-e si frica sa-mi cumpar un laptop...

nici eu nu sunt fan laptop-uri. drept dovada am 3 desktop-uri, numai ca no, nevoia te impinge pe la spate sa recurgi si la alte chestii.

Daca este un laptop nou nu ar trebuii sa ai probleme de genul asta probabil e ceva cu temperaturidle te rog sa verifici cu acest program https://www.piriform.com/speccy temperaturile si fa un print si pune-l aici.

poftim: http://i.imgur.com/44rRvoO.png

inca nu am instalat windows 7 pe el. de aceea am si postat aici ca poate v-ati mai lovit x sau y de asa ceva.

Posted

^ no vezi? poate ca acolo e buba ca multe dintre ele sunt instalate de ceva vreme, adica de cand a fost pus windows-ul. cunoasteti ceva program open source + all inclusive pentru drivere? foloseam driverpack sollution in trecut, dar nu mai vreau sa il descarc iar de pe torrente.

• 3 weeks later...
Posted

am rezolvat problema. mi-a venit coletul de la service. au inlocuit hard-ul si au facut un update la bios. merge ca uns. acuma ma pot uita relaxat pe contu' vip de brazzers la hd-uri. merg ca lacrima.

Posted

am rezolvat problema. mi-a venit coletul de la service. au inlocuit hard-ul si au facut un update la bios. merge ca uns. acuma ma pot uita relaxat pe contu' vip de brazzers la hd-uri. merg ca lacrima.

Si te mai miri cum se duce HDD-ul.:))

Posted

nu, ca nu era de la alea. era de la ei. chiar ei au recunoscut-o. si la cont vip nu-mi baga naspet de film. mai ales ca-s filtrate de virusi. oricum, n-am ce face. cand prietena e pe rosu si nu pot da la roz, nu dau la maro, ci o induc (click) in prim-plan pe ava. baga o gargara cu cateva ligheane de sprema si ma simt fericit. giocco di mano ftw.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.