Jump to content

Recommended Posts

Posted

de curand mi-am achizitionat un laptop nou-nout, marca asus, model x553m. nu e o avere si nici OMG in configuratie, dar pentru ce imi trebuie mie e suficient. duce. problema e ca in ultima vreme mi s-a intamplat de cateva ori ca windows-ul 8 de pe el sa se blocheze. orice apasam, nu misca nimic in front. schimbarea de windows ar fi o solutie pentru remedierea problemei? l-am scanat de virusi, nu mi-a gasit nimic.

Posted

Si eu patesc o chestie asemanatoare.

Cand are chef, ingheata. Nu mai scoate sunet, nu se misca nimic. Daca astept cateva minute bune, isi da restart. 

Si patesc chestia asta pe 3 sisteme de operare diferite (2 linuxuri + 1 windows).

Eu in schimb am observat ca daca laptopul e conectat la un display extern, nu patesc asta. Nu vad legatura, dar eu asa tin laptopu deobicei, si nu se blocheaza. Doar cand e scos... Nu am gasit solutie, is nu zic ca sigur ai aceasi problema. Cel mai probabil o reinstalare de sistem de operare (nu, nu windows 7) ar rezolva, dar nu 100%. Daca il reinstalezi si tot asa patesti, as merge cu el in service.

Daca cumva rezolvi problema, te rog frumos sa imi spui si mie cum :) Multumesc!

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Daca este un laptop nou nu ar trebuii sa ai probleme de genul asta probabil e ceva cu temperaturidle te rog sa verifici cu acest program https://www.piriform.com/speccy temperaturile si fa un print si pune-l aici.

Verifica sa ai toate hdd-ul sau coolerul de pe prcesor bine fixat totusi mi se pare cam improbabil asa ceva.:-

Posted

in primul rand, va multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor si in al doilea rand imi cer scuze ca postez atat de tarziu,

On 6/22/2015 at 5:30 PM, GodsOtherHand said:

Daca il reinstalezi si tot asa patesti, as merge cu el in service.

as incerca cat mai mult posibil sa evit orice fel de contact cu service-ul, chiar daca imi e in garantie. nu prea am incredere in ei.

On 6/22/2015 at 6:24 PM, Terror said:

P.S: Cand vad exemple ca mai sus...mi-e si frica sa-mi cumpar un laptop...

nici eu nu sunt fan laptop-uri. drept dovada am 3 desktop-uri, numai ca no, nevoia te impinge pe la spate sa recurgi si la alte chestii.

On 6/22/2015 at 6:40 PM, Kyuubi said:

Daca este un laptop nou nu ar trebuii sa ai probleme de genul asta probabil e ceva cu temperaturidle te rog sa verifici cu acest program https://www.piriform.com/speccy temperaturile si fa un print si pune-l aici.

poftim: http://i.imgur.com/44rRvoO.png

inca nu am instalat windows 7 pe el. de aceea am si postat aici ca poate v-ati mai lovit x sau y de asa ceva.

Posted

^ no vezi? poate ca acolo e buba ca multe dintre ele sunt instalate de ceva vreme, adica de cand a fost pus windows-ul. cunoasteti ceva program open source + all inclusive pentru drivere? foloseam driverpack sollution in trecut, dar nu mai vreau sa il descarc iar de pe torrente.

• 3 weeks later...
Posted

am rezolvat problema. mi-a venit coletul de la service. au inlocuit hard-ul si au facut un update la bios. merge ca uns. acuma ma pot uita relaxat pe contu' vip de brazzers la hd-uri. merg ca lacrima.

Posted
  On 7/17/2015 at 6:38 PM, nimicspecial said:

am rezolvat problema. mi-a venit coletul de la service. au inlocuit hard-ul si au facut un update la bios. merge ca uns. acuma ma pot uita relaxat pe contu' vip de brazzers la hd-uri. merg ca lacrima.

Si te mai miri cum se duce HDD-ul.:))

Posted

nu, ca nu era de la alea. era de la ei. chiar ei au recunoscut-o. si la cont vip nu-mi baga naspet de film. mai ales ca-s filtrate de virusi. oricum, n-am ce face. cand prietena e pe rosu si nu pot da la roz, nu dau la maro, ci o induc (click) in prim-plan pe ava. baga o gargara cu cateva ligheane de sprema si ma simt fericit. giocco di mano ftw.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.