Jump to content

Recommended Posts

Posted

Desi am dat destul de mult zilelor rand,am facut azi un USB live cu Ubuntu.

Toate bune si frumoase pana ce mi-au stricat cheful 2 tampenii...

1)La System,arata 3,9 GB of memory in loc de 4 (de specificat ca e 14.04.02 LTS x64)

2)Nu pot instala Wine...(cica nu e pe cale sa fie instalat...)

Posted

ai placa video integrata..de unde crezi ca isi ia placa video memorie? Plus, ce te doare ce zice el? :))  ca nu stie sa rotunjeasca .. e treaba lui. Nu ai mai putin disponibil, doar scrie asa intr-un ecran..

Aia cu wine.. nu e deja instalat? Daca zici ca ai ubuntu..parca venea cu wine preinstalat. 

Si daca nu e, foloseste PlayOnLinux. E o chestie care sta peste wine si e mult mai usor de folosit.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

ai placa video integrata..de unde crezi ca isi ia placa video memorie? Plus, ce te doare ce zice el? :))  ca nu stie sa rotunjeasca .. e treaba lui. Nu ai mai putin disponibil, doar scrie asa intr-un ecran..

Aia cu wine.. nu e deja instalat? Daca zici ca ai ubuntu..parca venea cu wine preinstalat. 

Si daca nu e, foloseste PlayOnLinux. E o chestie care sta peste wine si e mult mai usor de folosit.

Sunt pe Desktop,bre.

Si mersi de program.

Posted (edited)

Sa traiesti,merge ca uns.

Auzi,alea din lista de la Play On LInux necesita setup-ul obisnuit [WIndows],nu?

Edited by Terror
  • 5 months later...
Posted

2)Nu pot instala Wine...(cica nu e pe cale sa fie instalat...)

1. Ai dat înainte cu sudo apt-get update?

2. Nu știu în ce repo e Wine, dar s-ar putea sa fie în vreunul care nu e activat în modul live. 

Posted

1. Ai dat înainte cu sudo apt-get update?

2. Nu știu în ce repo e Wine, dar s-ar putea sa fie în vreunul care nu e activat în modul live. 

Merci,dar topicul e vechi de aproape o jumatate de an.

In momentul de fata rulez Windows 10 Redstone.

T.C!

• +FML locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.