MC Dany Posted July 11, 2015 Report Posted July 11, 2015 Salut, astazi de dimineata am vrut sa mai fac mici modificari forumului din ACP si fara sa vreau, am scos accesul FTP la fondatori si acum nu ma mai pot loga pe ACP, ce pot face? Adica exista o cale de a rezolva acest lucru'? Sper ca nu trebuie sa instalez din nou forumul...
MC Dany Posted July 11, 2015 Author Report Posted July 11, 2015 Am gasit, o sa scriu aici sa vada si cei ce patesc ca mine:Intrii in phpMyAdmin -> cauti numebazadedata groups -> alegi grupul dorit -> modific g_acces_cp
LeThaL Posted July 11, 2015 Report Posted July 11, 2015 Am gasit, o sa scriu aici sa vada si cei ce patesc ca mine:Intrii in phpMyAdmin -> cauti numebazadedata groups -> alegi grupul dorit -> modific g_acces_cp Am patit si eu la fel initial, nu ma puteam loga pe forum,defapt nu se mai putea connecta nimeni pe conturile existente.Te rog sa fii mai explicit in pasi.Multumesc.
MC Dany Posted July 11, 2015 Author Report Posted July 11, 2015 Am gasit, o sa scriu aici sa vada si cei ce patesc ca mine:Intrii in phpMyAdmin -> cauti numebazadedata groups -> alegi grupul dorit -> modific g_acces_cp Am patit si eu la fel initial, nu ma puteam loga pe forum,defapt nu se mai putea connecta nimeni pe conturile existente.Te rog sa fii mai explicit in pasi.Multumesc.OK, o sa mai explic odata.Intrii pe 'panel-ul' hostului tau -> baze de date -> phpMyAdmin -> in stanga ai un chenar, cauti acolo 'groups' si acolo ai toate grupurile care sunt si pe forum, intrii in grupul dorit si o cauti ceva de genu': g_acces_cp si acolo pui '1'
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now