Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am ajuns intr-un stadiu de evolutie in care putine lucruri ne mai sperie deoarece am constatat ca informatia reprezinta putere. Suntem mereu conectati la surse de informatie, o cautam , o filtram si o folosim. De la primele ore ale diminetii pana seara suntem mereu conectati la internet prin device-uri care mai de care mai diferite si adaptate fiecarei situatii, buget si moment al zilei astfel incat singurele noastre temeri sunt lipsa semnalului, lipsa unei surse de curent si o viteza redusa a internetului. Chiar daca acum gasesti surse de curent la orice pas e absurd si imposibil sa iti faci traseul in functie de accesul la ele pentru a evita descarcarea brusca a device-ului ducand la lipsa ta din spatiul online. Ingeniosi cum sunt IT-istii au descoperit o modalitate de a ne "hrani" pasiunea transformata in dependenta vitala prin eliminarea riscului de a ramane vreodata fara baterie pe oricare dintre device-urile folosite prin inventarea unui incarcator universal "all in one" compatibil cu toate perifericele pe care dorim sa le incarcam. Din start se reduce numarul de cabluri de alimentare diferite pentru fiecare gadget, spatiul de stocare al lor si se mareste aria de gadget-uri ce poti fi compatibile pentru a fi incarcate. 

WP_20150519_12_47_42_Pro.jpg

Incarcatorul UKKO de la nJoy este gadget-ul care promite o eliminare a discriminarii la incarcare, o alimentare simultana a doua device-uri si o alimentare universala. Este un incarcator universal autoreglabil in ceea ce priveste tensiunea necesara alimentarii diferitelor device-uri in acelasi timp protejandu-le impotriva fluctuatiilor de curent ce le pot afecta buna functionare. Se prezinta frumos acoperit de o tipla care sa ii protejeze suprafata lucioasa neagra cu model de circuit, impreuna cu 12 mufe ce poti fi atasate in functie de potrivirea la device-ul incarcat. Pachetul contine incarcatotul Ukko, cablul de incarcare (atasat), cablul de alimentare, 12 capete pentru incarcare, manual de utilizare si declaratie de conformitate.

WP_20150519_12_49_53_Pro.jpg

Cu un design subtire de 2cm si o greutate de 300g, partea centrala prezinta (de sus in jos) port pentru cablul de incarcare (folosit pentru alimentarea cu curent a incarcatorului), Led de tensiune (care indica prezenta curentului in incarcator), cablu de alimentare, port USB si  mufa de alimentare.

Mufele de alimentare sunt interschimbabile, fiecare putand fi atasate pe rand  cablului de alimentare in functie de necesitate.

WP_20150519_12_50_29_Pro.jpg

WP_20150519_12_50_43_Pro.jpg

WP_20150519_12_50_11_Pro.jpg

Se pot detasa si atasa inapoi cu usurinta datorita santului lateral. Cele 12 mufe vin fixate pe un suport special care le tine "adunate" ca sa nu le imprastiati ori de cate ori cautati una potrivita pentru incarcarea gadget-ului vostru. Acestea sunt:

15V    dimeniune 6.3*3.0 mm

16V    dimeniune 5.5*2.5 mm

16V    dimeniune 6.5*4.4 mm

18.5V dimeniune 4.8*1.7 mm

19V    dimeniune 5.5*2.5 mm

19V    dimeniune 5.0*3.0 mm

19V    dimeniune 5.5*2.1 mm

19.5V dimeniune 6.5*4.3 mm

19.5V dimeniune 7.5*5.0 mm

20V    cu trei pini

20V    dimeniune 7.9*5.5 mm

18.5V dimeniune 7.4*5.0 mm

WP_20150519_12_51_14_Pro.jpg

Pana acum probabil veti zice ca nu are nimic special, e doar un incarcator cu capete interschimbabile insa nJoy a previzionat aceasta reactie si a facut un pas in plus, ducand Ukko la un alt nivel. I-a adaugat un port USB pentru a devia o parte din energie in incarcarea unui alt gadget. Asadar, cu un simplu cablu USB conectat la un capat la incarcator si celalalt la aproape orice gadget face posibila incarcarea a doua device-uri in acelasi timp, la o singura priza.

WP_20150519_12_50_54_Pro.jpg

Eu l-am testat si mi-am incarcat laptopul atat in varianta cu cablu cat si prin portul USB, ambele variante fiind la fel de eficiente si lucrand in atingerea scopului suprem: incarcarea completa si protejarea de fluctuatiile de tensiune. Imi place ca led-ul de tensiune se aprinde in forma siglei nJoy si pare un happy face care nu poate face altceva decat sa te binedispuna ;)

WP_20150519_12_57_57_Pro.jpg

Cu o garantie de 24 de luni si un pret de 150 de lei e cu siguranta un must have in calatorii sau celor predispusi deplasarilor frecvente si nu au timp sa faca inventarul cablurilor la fiecare impachetare de bagaj si probabil ca e deja pe lista de dorinte a celor pasionati de gadget-uri.

Badge_we_nJoy_testing.jpg

• gaby changed the title to Incarcator Ukko de la nJoy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.