MeNyX Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Am si eu o problema cu logo , apare prea jos , nu am pixeli jos sau sus in imagine...uitati cum apare: http://imgur.com/ZJheLBt,7UjaCNO Am mai cautat pe forum rezolvari dar nu am gasit, multumesc anticipat.
Ștefan A. Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Sigur nu e logo-ul în ps făcut prea jos? Implementează LGSL în descrierea categoriilor
MeNyX Posted July 16, 2015 Author Report Posted July 16, 2015 Nu este facut prea jos. Iti dau imaginea cu logo sa vezi.http://imgur.com/obJD52J
+SnowHD Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Cauta #branding in ipb_styles.css si modifica inaltimea. Fa-o mai mare ! Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
MeNyX Posted July 16, 2015 Author Report Posted July 16, 2015 Pai si nu pot sa il pozitionez mai sus ?
Ștefan A. Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 (edited) Pai si nu pot sa il pozitionez mai sus ?Nu joaca-te cu padding-top,bottom si vezi poate iti iese ceva. LE: sau adauga logo-ul in poza bg. Asa ai si garantia ca nu ti-l fura nimeni LLE: Acum m-am uitat mai bine la poza, cauta daca ai <br> prin global template inainte de div-ul logo-ului Ca nu are cum sa arate in halul asta . Edited July 16, 2015 by WASD 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
MeNyX Posted July 16, 2015 Author Report Posted July 16, 2015 Nu joaca-te cu padding-top,bottom si vezi poate iti iese ceva. LE: sau adauga logo-ul in poza bg. Asa ai si garantia ca nu ti-l fura nimeni LLE: Acum m-am uitat mai bine la poza, cauta daca ai <br> prin global template inainte de div-ul logo-ului Ca nu are cum sa arate in halul asta . Aveam <br> in global template, multumesc frumos, iti dau +1 cand pot.
Ștefan A. Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Aveam <br> in global template, multumesc frumos, iti dau +1 cand pot.Ok, multumesc. Ma bucur ca te-am putut ajuta. 2 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now